Οι εργαζόμενες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ρωτήθηκαν άμα θέλουν να συμμετέχουν σε τσόντες!

Οι εργαζόμενες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ρωτήθηκαν άμα θέλουν να συμμετέχουν σε ταινίες πορνό! Ποιος τόλμησε να τις ρωτήσει τέτοιο πράγμα;! Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας! Για την ακρίβεια ο Περιφερειάρχης τις ρώτησε το εξής: «Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη, σας ενδιαφέρει;».
Ο απίστευτος Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από αυτήν την απίστευτη ερώτηση προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας, με ανάρτησή του στο twitter, ζήτησε συγνώμη γράφοντας τα εξής: «Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής».
Παρά τη συγνώμη του Τζιτζικώστα δεν μπορεί να μην σκεφτεί κανείς ότι δεν θα μπορούσε ο διάδοχος του Ζορό να είναι διαφορετικός από τον Ζορό, ώστε να μην ρωτήσει τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αν θέλουν να συμμετάσχουν σε τσόντες. Αναρωτιόμαστε πώς θα αισθάνονταν οι γυναίκες ψηφοφόροι του εάν τις ρωτούσε αν θέλουν να παίξουν σε πορνοταινίες…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια