Ο ΣΥΡΙΖΑ του Ζουράρι ή ο Ζουράρις του ΣΥΡΙΖΑ…

Ο άνθρωπος αυτός που λέγεται Κωνσταντίνος Ζουράρις που πουλάει μόρφωση, κουλτούρα και αριστεροσύνη με την σέσουλα και είναι υπουργός της κυβέρνησης η οποία επίσης πουλάει μόρφωση, κουλτούρα και αριστεροσύνη με την σέσουλα, πήγε σε τηλεοπτική συνέντευξη και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις οι οποίες δεν αφορούσαν την αρμοδιότητά του στο υπουργείο παιδείας η οποία είναι τα σχολεία του εξωτερικού!
Ο Κωνσταντίνος Ζουράρις αρνήθηκε να απαντήσει αν θα δουν τα νοικοκυριά λιγότερους φόρους και εάν τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά χωρίς ελλείψεις. Ο Κωνσταντίνος Ζουράρις μάλιστα επειδή δεν απαντούσε ούτε και για ζητήματα παιδείας ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο εάν μιλάει με τον υπουργό και τους άλλους υφυπουργούς και της απάντησε να μην την νοιάζει αφού ότι αφορά τον λαό τα λέει κατευθείαν σ’ εκείνον και όχι μέσω δημοσιογράφων!
Ο Κωνσταντίνος Ζουράρις αρνήθηκε να απαντήσει σε οτιδήποτε δεν αφορούσε τα σχολεία του εξωτερικού και αφού η δημοσιογράφος δεν είχε σκοπό να περιοριστεί σε μια τέτοια κουβέντα η συνέντευξη τελείωσε άδοξα!
Η αριστερή κυβέρνηση ολοένα και ανεβαίνει ή κατεβαίνει επίπεδα ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός! Από την πρόκληση της μετατροπής του άσπρου σε μαύρο, από την κοροϊδία της μετατροπής του σκισίματος των μνημονίων σε ψήφιση νέων μνημονίων, πέρασε και στην άρνηση απαντήσεων όταν αυτά δεν αφορούν το πεδίο του κάθε στελέχους της!
Ο Κώστας Ζουράρις θα μπορούσε να φανεί πιο εφευρετικός και να μην αφήνει αναπάντητες ερωτήσεις. Θα μπορούσε στην ερώτηση για την φορολογία να δώσει την συνταγή των γεμιστών της Θεανούς και στην ερώτηση για το άνοιγμα των σχολείων να απαντήσει ότι οι Έλληνες άντεξαν 400 χρόνια με το κρυφό σχολειό μπορούν να ξαναγυρίσουν σ’ αυτό για άλλα 100!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια