Εκδρομή στη Μακρόνησο, οργανώνουν φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ


Επιβάλλεται η φυσική παρουσία κάθε μέλους του κυβερνώντος κόμματος, πουένιωσε μέσα του την επαναστατικότητα να τσακίζεται κάπως, μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.
Λίγο μετά τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, για εξοπλιστικά προγράμματα αξίας 2,4 δισ. ευρώ καθώς και για την αναβάθμιση της αμερικανικής βάσης στη Σούδα, έντυπα και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνουν εκδρομή στη Μακρόνησο.
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει περιηγήσεις, καταθέσεις στεφάνων καθώς και μπουφέ με ποτό και φαγητό στον πολυχώρο “Το παλιό μηχανουργείο” στο Λαύριο.
Το νησί της Μακρονήσου χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, σαν στρατόπεδο συγκέντρωσης χιλιάδων κομμουνιστών και πολιτικών κρατούμενων. Ο εμφύλιος έληξε με τη βοήθεια του αμερικανικού στρατού, ο οποίος δοκίμασε για πρώτη φορά τις βόμβες ναπάλμ ενάντια σε έλληνες αντάρτες.
Δυστυχώς η χρονική συγκυρία το έφερε έτσι ώστε η εκδρομή των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ να πέσει μόλις μερικές μέρες μετά τη διαβεβαίωση του Αλέξη Τσίπρα, πως η Ελλάδα παραμένει “χρήσιμος σύμμαχος” για τις ΗΠΑ και πως θα συνεχίσουμε να είμαστε η μοναδική χώρα μαζί με τις ΗΠΑ που θα διαθέτουν το 2% του ΑΕΠ τους για εξοπλισμούς.
Πολλοί κακοπροαίρετοι θα βιαστούν να χλευάσουν αυτή την κίνηση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς λέμε πως όλοι μας πρέπει να θυμόστε την ιστορία μας. Κάποτε ας πούμε είχαμε εμφύλιο. Κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αριστερός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια