Η προκλητικότητα της Τουρκίας

Γράφει ο faros

Προφανώς και τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα.
Με την αλόγιστη προκλητική πολιτική της Τουρκίας και του Ερντογάν.
Εδώ και πολλά χρόνια, την ίδια ώρα που οι «δικοί μας», συναγελάζονταν μαζί του, του επέτρεπαν να επισκέπτεται την Θράκη, να «γκριζάρει» το Αιγαίο σε κάθε ευκαιρία, να προκαλεί στην Κύπρο.

Ο Ερντογάν, η Τουρκία, έχοντας τις «πλάτες» του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ, ακόμα και της σημερινής καπιταλιστικής Ρωσσίας του Πούτιν, εμπλέκεται σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία, θεωρεί … τσιφλίκι τους την Ανατολική Μεσόγειο, προκαλεί τους πάντες.

Ο εφησυχασμός του Ελληνικού λαού, που όλο αυτόν τον καιρό αποτελεί επιλογή και της σημερινής κυβέρνησης, φαίνεται ότι δίνει την θέση του (ίσως και λόγω των εκλογών της 7ης του Ιούλη) πλέον μάλλον στην κατατρομοκράτησή του!

Μένει φυσικά να δούμε τις Αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ, που συγκάλεσε εκτάκτως πριν από λίγο ο μίστερ Αλέξης Τσίπρας!

Σε κάθε περίπτωση, από διάφορα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι και πάλι θα «περπατήσει» η χώρας μας στην γνωστή … πεπατημένη!

Θα παραχωρήσει στο ΝΑΤΟ, στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, την επαπειλούμενη ασφάλεια της χώρας και του λαού μας!

Δυστυχώς …

Το παράδειγμα της ίδιας πολιτικής του Βενιζέλου το 1919, που οδήγησε στην τραγική καταστροφή του 1922, δεν τους έκανε να βάλουν μυαλό!

Τα ίδια τραγικά λάθη επαναλαμβάνονται …

Μόνο, που πρέπει να ξέρουν κάτι …

Ο λαός μας, έβαλε μυαλό!
Και δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους!
Η αστική τάξη, η άρχουσα τάξη, η πλουτοκρατία, σε Ελλάδα και Τουρκία, εάν επιλέξουν στρατιωτική, πολεμική λύση, να ξέρουν ότι αυτό θα είναι και το τέλος τους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια