Που είναι τα εκατομμύρια των Μακεδονομάχων σήμερα;

Το Τουρκικό γεωτρύπανο κάνει γεώτρηση μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ και το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε και αποφάσισε να προσφύγει στους Διεθνείς Οργανισμούς για να ζητήσει κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας! Η Τουρκία επιχειρεί σε Κυπριακά νερά και Κύπρος και Ελλάδα κάνουν για ακόμα μια φορά τις κότες προσφεύγοντας σ’ αυτούς που έκαναν πλάτες στον Αττίλα να εισβάλει στην Κύπρο, σ’ αυτούς που 45 χρόνια συντηρούν την κατοχή της μισής Κύπρου από τους Τούρκους. Η Τουρκία προσβάλει την Κυπριακή κυριαρχία και διάφοροι δημοσιογράφοι διακηρύσσουν ότι η Τουρκία θα κάνει τη γεώτρηση, κανείς δεν μπορεί να την αποτρέψει και οι τόνοι πρέπει να κρατηθούν χαμηλά! Η Τουρκία κάνει γεώτρηση σε οικόπεδο της Κύπρου και η Ελλάδα αντί να στείλει στρατό, θα στείλει αντιπροσωπεία να κλαφτεί σ’ αυτούς τους Διεθνείς Οργανισμούς που κρατούν διαιρεμένη την Κύπρο επί 45 χρόνια!
Που είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι Μακεδονομάχοι που φώναζαν για την προδοσία της Μακεδονίας, να φωνάξουν τώρα για την προδοσία της Κύπρου;! Που είναι ο Μητσοτάκης, ο Μιχαλολιάκος, ο Βελόπουλος, ο Καμμένος και οι υπόλοιποι της φάρας τους να βροντοφωνάξουν ότι στην Κύπρο διαπράττεται προδοσία;! Που είναι όλοι εκείνοι που έκαναν πατριωτική πολιτική με τη Μακεδονία και τη Συμφωνία των Πρεσπών; Από χθες στις 9 το βράδυ που τελείωσε το τσίρκο του ΚΥΣΕΑ και ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα πάνε στους διεθνείς οργανισμούς για να κάνουν πιρουέτες, ούτε ένας από τους Μακεδονομάχους δεν άνοιξε το στόμα του να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό, ούτε ένας από τους Μακεδονομάχους δεν αντέδρασε, ούτε ένας από τους Μακεδονομάχους δεν μίλησε για προδοσία. Μάλιστα βλέπουμε σήμερα το πρωί Μακεδονομάχους πολιτικούς να κάνουν παρέλαση στα κανάλια, να κρατούν χαμηλούς τόνους και να λένε πως πρέπει να πάμε ομαλά στις εκλογές και πως δεν πρέπει να δραματοποιούνται τα πράγματα.
Χαμηλοί τόνοι απέναντι στην Τουρκία από αυτούς που φώναζαν ότι δίνεται το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς κι αυτό είναι προδοσία. Σήμερα που οι Τούρκοι όρμησαν να πάρουν τους υδρογονάνθρακες της Κύπρου η στάση της Κύπρου και της Ελλάδας δεν είναι προδοσία, αλλά ευλογία! Α ρε κατακαημένοι Μακεδονομάχοι με τις πανοπλίες που θα κάνετε πόλεμο από τις παραλίες…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια