Μεγάλη τιμητική διάκριση στον βουλευτή του ΚΚΕ Κατσώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ!


Μεγάλη τιμητική διάκριση έλαβε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης από τον ΣΥΡΙΖΑ! Την τιμητική διάκριση στον Χρήστο Κατσώτη απένειμε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, αφού πρώτα έλουσε το ΚΚΕ με διάφορα «κοσμητικά» επίθετα, απεκάλεσε τον Κατσώτη αγενή επειδή εκείνος προσπάθησε να απαντήσει στις Συριζαίικες συκοφαντίες!
Τι μεγαλύτερος τίτλος τιμής από το να σε βρίζει ένας ψευταράς, απατεώνας που κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό για να γίνει κυβέρνηση και αντί να σκίσει τα μνημόνια όπως έταξε, σκίζει τον λαό! Ποια μεγαλύτερη τιμητική διάκριση θα μπορούσε να σου τύχει από το να σε βρίζει προσωπικά ένας εχθρός του λαού, ένας ο οποίος μοιράζει στον καπιταλισμό το ένα συγχωροχάρτι μετά το άλλο και έφτασε να δώσει συγχωροχάρτι μέχρι και για τα εγκλήματα του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού!
Αφού Κατσώτης και ΚΚΕ υβρίζονται χυδαία από το πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών, από τους βασανιστές του λαού, πάει να πει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους κι έτσι πρέπει να την συνεχίσουν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια