Η Ελλάδα επενδύει στην Αμερική !!!!

Πήγαμε να φέρουμε Αμερικάνικες επενδύσεις στην Ελλάδα και αντί αυτού ακούσαμε τον Trump να λέει :
Πέρα από τα γνωστά "γλυκόλογα" περί λίκνου της δημοκρατίας κλπ κλπ. και αφού μας ευχαρίστησε για την φιλοξενία των Αμερικάνικων στρατευμάτων στην Σούδα, για την υποστήριξη του αγωγού ΤΑΠ, για την συμμετοχή της Ελλάδας (από τις λίγες χώρες) με το 2% του ΑΕΠ της στις δαπάνες του ΝΑΤΟ

  • Μας ενημέρωσε ότι μας πούλησε εξοπλιστικά (αναβάθμιση F16) συνολικού κόστους 2,4 δις δολάρια, αυτό θα σημάνει νέες θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς πολίτες.
  • Μας ενημέρωση ότι θα μας πουλήσει υγροποιημένο αέριο και αυτό θα σημάνει παραπέρα ανάπτυξη των Αμερικανικών επιχειρήσεων.
  • Μας ενημέρωσε ότι ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην ενέργεια (βλέπε φυσικά αέρια, πετρέλαια κλπ) 

Όπως και ο προηγούμενος (Ομπάμα) εξέφρασε την στήριξη για την ελάφρυνση του χρέους της χώρας (ουσία μηδέν), μας συνεχάρη για την αντιμετώπιση της κρίσης (ή δεν γνωρίζει ή μας δουλεύει) και μας συνέστησε να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις για την "οριστική έξοδο" από την κρίση. (την παραπέρα εξαθλίωση του Ελληνικού λαού θα έλεγα εγώ).
Άλλη μια επίσκεψη στο Αμέρικα χωρίς τίποτα ουσιαστικό-χειροπιαστό για το συμφέρον της χώρας μας
Χρόνια τώρα περιμένω (μάταια) δεν το άκουσα και τώρα από τον έλληνα πρωθυπουργό όταν αγοράζει οπλικά συστήματα από Αμερικανούς, Ρώσους, Γερμανούς, Γάλλους κλπ να απαιτήσει και να πει το αυτονόητο (για μένα). Εσείς παράγετε όπλα και μας πουλάτε, εμείς παράγουμε αγροτικά προϊόντα και απαιτώ να αγοράσετε από μας αγροτικά προϊόντα αξίας έστω το 5-10% της συνολικής αξίας των οπλικών συστημάτων που αγοράζουμε από σας (σαν αντιστάθμισμα βρε αδερφέ).


Active Citizen Cris

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια