Το facebook φίμωσε το blog "Φάρο του Πνεύματος"

Από την αρχή της λειτουργίας του, το farostoupnevmatos.blogspot.com, πέφτει συστηματικά κάθε μήνα θύμα φίμωσης από το facebook. Τον Μάιο η φίμωση κράτησε 2 εβδομάδες ενώ αρκετά προβλήματα υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες αυτού του μήνα.




Ποιο να είναι άραγε το πρόβλημα σ' αυτή τη δημοσίευση; Μήπως η λέξη εργάτης; 

Όλες οι δημοσιεύσεις του blog έχουν κατέβει για μια ακόμη φορά χωρίς καμία ενημέρωση. Όπως ενημέρωση δεν υπήρξε καμία από τις προηγούμενες φορές. Έτσι. Γιατί έτσι θέλει. Γιατί έτσι μπορεί. 




Ούτε οι Άγιοι γλύτωσαν την φίμωση από το facebook...

Μέχρι σήμερα λοιπόν, δεν μάθαμε ποιος όρος της κοινότητας παραβιάζεται. Και πάντα μετά από επανεξέταση, οι δημοσιεύσεις επανεμφανιζόντουσαν. Δεν μάθαμε αν κάποιος/οι ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο του blog. Αλλά, ρωτάμε, αν ισχύει αυτό και αφού πάντα όλα ήταν εντάξει, γιατί το facebook δεν έλεγξε αυτόν/ους που ενοχλήθηκαν; Γιατί δεν προστάτεψε ούτε τη σελίδα μας στο facebook, ούτε το blog, ούτε και εκείνους - αν υπάρχουν - που βγάζουν σπυριά μαζί μας; 


Τι σχόλιο να κάνει κανείς γι' αυτό; Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια ... 

Από την άλλη, ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα στο twitter. Ούτε είχαμε κανένα πρόβλημα με την google. Εκεί συνεχίζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ. 


Θα είχε υψηλό ΕΝΦΙΑ το χωράφι και δεν το άντεξε οικονομικά το facebook. 
Διαφορετικά, δεν εξηγείτε .... 

Ο Φάρος του Πνεύματος δηλώνει 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ακριβώς όπως είμαστε !!!

Και όσο γι' αυτούς που ενοχλούνται, η απάντησή μας είναι μία.

ΞΥΔΙ.


Μάλλον ο Τσε Γκεβάρα, ενοχλεί και μετά θάνατον . 52 χρόνια μετά θάνατον ... 


Ο Ναός, ο Προφήτης ή ο Παπαδιαμάντης δεν ακολουθούν τους όρους της κοινότητας;


Κακή κουβέντα για το λατρεμένο κεφάλαιο. Το facebook είναι εδώ και προστατεύει την κυβέρνηση που καπηλεύεται διάφορες προσωπικότητες, τους φασίστες που βγάζουν σπυριά και το κεφάλαιο που συνεχίζει ανενόχλητο τη δράση του. Ίσως η μόνη δημοσίευση που κάποιους πείραξε ... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια