Βάνδαλος κατέστρεψε έργο τέχνης ανεκτίμητης αξίας…

Ο κατεστραμμένος πίνακας ζωγραφικής
Ένα φοβερό περιστατικό σε βάρος της τέχνης έλαβε χώρα προχθές στο Καρπενήσι, καθώς ένας βάνδαλος κατέστρεψε έναν πίνακα ζωγραφικής αγνώστου ζωγράφου ανεκτίμητης αξίας! Ο συγκεκριμένος πίνακας ζωγραφικής θα προτεινόταν για να εγγραφεί στο Εθνικό Ευρετήριο της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας και για να ενταχθεί στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO! Δυστυχώς όμως πρόλαβε ο βάνδαλος και κατέστρεψε τον συγκεκριμένο πίνακα ζωγραφικής με την ανεκτίμητη αξία!
Ένας μπουρτζόβλαχος, ο οποίος έχει δυστυχώς και πτυχίο δικηγόρου, κατέστρεψε τον ανεκτίμητο αυτόν πίνακα ο οποίος κοσμούσε την είσοδο του Καρπενησίου και στέρησε όχι μόνο από το Καρπενήσι, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από ολόκληρη την ανθρωπότητα ένα τόσο σπουδαίο πολιτιστικό μνημείο! Δυστυχώς εναντίον του βάνδαλου ο οποίος κατέστρεψε αυτόν τον τόσο σπουδαίο πίνακα ζωγραφικής, ζωγραφισμένο από το χέρι κάποιου ανώνυμου φασίστα, ασκήθηκε απλή δίωξη για διακεκριμένη φθορά σε τοίχο ενώ θα έπρεπε να κατηγορηθεί για την καταστροφή έργου τέχνης ανεκτίμητης αξίας!
Ελπίζουμε το δικαστήριο να μετατρέψει την κατηγορία και να τον καταδικάσει σε ισόβια, αφού η καταστροφή του συγκεκριμένου πίνακα ζωγραφικής θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την καταστροφή της Ακρόπολης, της Κνωσού, των Μυκηνών, του Σινικού Τείχους, των Πυραμίδων και άλλων σπουδαίων μνημείων του ανθρώπινου πολιτισμού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια