Που αποσκοπούν οι βρωμιές του Τζήμερου για την Αντίσταση;!

Οι εμετικές ναζιστικές απόψεις του Τζήμερου ότι οι αντιστασιακοί ήταν χειρότεροι από τους ναζί δεν διατυπώθηκαν για πρώτη φορά! Οι δοσιλογικές απόψεις του Τζήμερου έχουν κατά καιρούς διατυπωθεί από διάφορους στρατιωτικούς «ιστορικούς», από διάφορες φασιστικές οργανώσεις, από διάφορες φασιστικές οργανώσεις με δεξιό, κεντρώο ή και αριστερό μανδύα κι από διάφορους ιστορικούς, απολογητές του φασισμού και του ναζισμού! Προφανώς ο Τζήμερος δεν πιστεύει ότι μπορεί να συνεισφέρει σ’ αυτήν την συζήτηση κάτι παραπάνω από την Χρυσή Αυγή ή από τους καθηγητάδες Μαραντζίδη και Καλύβα που προσπαθούν χρόνια να πείσουν τους Έλληνες ότι οι Γερμανοί ήρθαν σαν φίλοι μας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι όλες οι θηριωδίες που διέπραξαν στην Ελλάδα δεν θα είχαν διαπραχθεί εάν οι κομμουνιστές δεν αντιστέκονταν! Σίγουρα ο Τζήμερος δεν πιστεύει ότι θα ακουστεί η δική του φασιστική κραυγή αφού δεν ακούστηκαν οι κραυγές άλλων κι άλλων πιο επιφανών από αυτόν! Οι εμετικές κραυγές του Τζήμερου είχαν όμως στόχο!
Τι στόχο έχει ο Τζήμερος αμολώντας όλον αυτόν τον βόθρο εναντίον της Αντίστασης και των Αντιστασιακών;! Να αλλάξει την κουβέντα! Να σηκώσει κουρνιαχτό για να καλύψει τ’ αφεντικά του! Ο Τζήμερος έχει σκοπό να αποπροσανατολίσει! Δύο φοβερά εγκλήματα διαπράχθηκαν ή ήρθαν στην επιφάνεια τις τελευταίες είκοσι ημέρες. Το ένα είναι η φοβερή οικολογική καταστροφή των θαλασσών της Αττικής από το εφοπλιστικό κεφάλαιο με την άδεια και τις ευλογίες της Αριστερής κυβέρνησης! Το δεύτερο είναι οι παρακολουθήσεις και το φακέλωμα από το βιομηχανικό κεφάλαιο πολιτών, φορέων και πολιτικών που δραστηριοποιούνται στην προστασία του περιβάλλοντος και πάλι με την κάλυψη της κυβέρνησης! Ο Τζήμερος θέλει ν’ αλλάξει την ατζέντα, θέλει να γλιτώσει τ’ αφεντικά του και την «αριστερή» κυβέρνηση!
Η βρωμερή κλανιά του Τζήμερου στο διαδίκτυο με την μορφή άρθρου έπιασε τόπο! Σε λίγο θα ξεχαστεί και η βρώμα στη θάλασσα της Αττικής και η δυσοσμία στην ατμόσφαιρα της δυτικής Θεσσαλονίκης, αφού θα έχουν σκεπαστεί από την μπόχα της κλανιάς του Τζήμερου στο διαδίκτυο!
Οι ναζί εφ’ ω ετάχθησαν, στην υπεράσπιση των αφεντικών και ο Τζήμερος πρώτος και καλύτερος!
Όσον αφορά αυτή καθαυτή την βρωμιά του Τζήμερου για την Αντίσταση θα γράψουμε μία και μοναδική πρόταση! Οι αρνητές του Εβραϊκού ολοκαυτώματος τιμωρούνται από τον νόμο! Οι αρνητές των ναζιστικών εγκλημάτων στο Μεσόβουνο, στην Κάνδανο,  στο Δίστομο, στον Χορτιάτη, στους Πύργους, στην Καισαριανή, στο Κομμένο, στα Καλάβρυτα και στα τόσα μαρτυρικά χωριά της Ελλάδας πότε θα αρχίσουν να τιμωρούνται προκειμένου όλοι οι ναζιστές Χρυσαυγίτες, Τζήμεροι και άλλοι να αναλάβουν τις ευθύνες των βρωμιών που ξεστομίζουν;!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια