Τα κομμουνιστικά καθεστώτα Κίνας και Ελλάδας και η κυρία Μπαζιάνα!

Η Κίνα έχει κομμουνιστικό καθεστώς! Από πού το μάθαμε αυτό;! Από ένα παλικάρι του «happy day» το οποίο έψαχνε να βρει πληροφορίες για το ερευνητικό έργο της κυρίας Μπαζιάνα! Επειδή λοιπόν το παλικάρι του «happy day» δεν κατάφερε να πάρει πληροφορίες από το Μαξίμου και από την ίδια την κυρία Μπαζιάνα η οποία είναι σκληρό καρύδι και δεν μπορείς να της πάρεις ούτε τον πυρετό,  όπως είπε το παλικάρι του «happy day», αποφάσισε να «ταξιδέψει» τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά στο Πεκίνο για να πάρει πληροφορίες από εκεί. Το παλικάρι του «happy day» κατάφερε να εξασφαλίσει «τηλεοπτικές τζούρες», όπως το ίδιο είπε, από το Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνο όπου βρέθηκε η κυρία Μπαζιάνα! Οι Κινέζοι έδωσαν λίγα πλάνα στο παλικάρι του «happy day» γιατί είναι «δύσκολοι» λόγω κομμουνιστικού καθεστώτος. Το παλικάρι του «happy day» μετά την αναφορά στο κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας, αναφέρθηκε στον μεγάλο όγκο του επιστημονικού έργου της κυρίας Μπαζιάνα!
Δύο πράγματα ξέχασε να μας πει παλικάρι του «happy day» που κόπτεται για δημοσιογράφος! Ξέχασε να μας πει σε τι αφορά το επιστημονικό έργο της κυρίας Μπαζιάνα όπως επίσης ξέχασε να μας πει ότι η κυρία Μπαζιάνα βρέθηκε στο Πεκίνο για να αναγορευτεί επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνο. Εάν σε κάποια αποστροφή του λόγου του  το παλικάρι του «happy day» δεν είχε αναφέρει το Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων θα ψάχναμε να βρούμε εάν το τεράστιο επιστημονικό έργο της κυρίας Μπαζιάνα αφορά την ιατρική, την βιολογία, την κτηνιατρική, την πυρηνική φυσική, την δασολογία, την οινολογία, την γαλακτοκομία, την χημεία ή ποιος ξέρει τι άλλο, γιατί ας μας συμπαθάει η χάρη του που αγνοούσαμε το τεράστιο επιστημονικό έργο της κυρίας Μπαζιάνα!
Όσο για το «κομμουνιστικό» καθεστώς της Κίνας που ανέφερε το παλικάρι του «happy day», ισχύει ευτυχώς ότι δεν μπορεί να είναι ο καθένας ότι δηλώνει! Για να δηλώσει κάτι και να είναι αυτό που δηλώνει πρέπει να το αποδείξει! Έτσι το καθεστώς της Κίνας είναι τόσο κομμουνιστικό όσο κομμουνιστικό είναι το καθεστώς του συζύγου της κυρίας Μπαζιάνα, Αλέξη Τσίπρα!
Όσο για το παλικάρι του «happy day» που βάφτισε κομμουνιστικό το καθεστώς της Κίνας δεν πιστεύουμε ότι το έκανε από άγνοια, αλλά γιατί εμπέδωσε την χθεσινή προτροπή του Δήμου Βερύκιου σε μια κοπέλα της ίδιας εκπομπής να μπει στη στρούγκα του «happy day» κι επειδή σήμερα όλη αυτήν την ενημέρωση για την κυρία Μπαζιάνα την έκανε το παλικάρι παρουσία του Δήμου Βερύκιου αποφάσισε να του δείξει ότι είναι καλός μαθητής!
Αύριο το παλικάρι του «happy day» θα κάνει αναλυτική αναφορά για την παρουσία της κυρίας Μπαζιάνα στο Πεκίνο, οπότε κι εμείς θα πάρουμε θέση να απολαύσουμε κι αυτόν και το τεράστιο επιστημονικό έργο της κυρίας Μπαζιάνα που το κρατάει κρυφό στην Ελλάδα αλλά το επιδεικνύει στην Κίνα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια