Θύμα απαγωγής ο Αρτέμης Σώρρας;!

Μετά την αποκάλυψη ότι εγκληματίες απαγωγείς απήγαγαν επιχειρηματία και ζητούσαν τεράστια ποσά, διότι ο επιχειρηματίας ανακάλυψε μία πατέντα που θα του αποφέρει αστρονομικά κέρδη, κάναμε αμέσως τον συνειρμό και σκεφτήκαμε μήπως και ο Αρτέμης Σώρρας δεν κρύβεται όπως διαδίδουν οι αρχές και τα χειραγωγούμενα Μέσα Ενημέρωσης! Σκεφτήκαμε μήπως ο Αρτέμης Σώρρας έχει απαχθεί και κινδυνεύει η ζωή του! Άλλωστε δεν είναι δυνατόν να κρύβεται ο Αρτέμης Σώρρας αφού διώκεται για την πολιτική του δραστηριότητα και όχι για ποινικά αδικήματα!
Ως γνωστόν ο Αρτέμης Σώρρας έχει ανοιχτή γραμμή με τους θεούς του Ολύμπου, οι οποίοι του δίνουν πατέντες τις οποίες πουλάει στους Αμερικανούς για εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια. Μήπως πρέπει να ελεγχθεί η περίπτωση ο Αρτέμης Σώρρας να έχει απαχθεί για τις πατέντες του;! Μα θα πει κανείς ότι εάν είχε απαχθεί οι απαγωγείς θα ζητούσαν λίτρα! Εάν όμως οι απαγωγείς δεν είναι άνθρωποι αλλά είναι οι Νεφελίμ και δεν απήγαγαν τον Αρτέμη για χρήματα αλλά για να του αποσπάσουν τις προηγμένες τεχνολογίες με τις οποίες  προμηθεύουν τον Αρτέμη Σώρρα οι θεοί του Ολύμπου;!
Μήπως επιτέλους οι αρχές αντί να καταδιώκουν τον άνθρωπο που θα έσωζε τον Ελληνικό λαό από χρέη κι από βάσανα, να εξετάσουν το ενδεχόμενο να έχει απαχθεί ο Αρτέμης Σώρρας από εξωγήινους! Μήπως θα κινδυνεύσει η γη μας, εάν καταφέρουν να αποσπάσουν οι εξωγήινοι πληροφορίες από τον Αρτέμη Σώρρα για τις προηγμένες Αρχαιοελληνικές τεχνολογίες που κατέχει;! Μήπως επιτέλους θα πρέπει να υπάρξει παγκόσμια συνεργασία για να απελευθερωθεί ο Αρτέμης Σώρρας από τους εξωγήινους;!
Λευτεριά στον αγωνιστή Αρτέμη Σώρρα! Το εξωγήινο χέρι που θα απλωθεί στον Αρτέμη Σώρρα θα κοπεί από τη ρίζα!
Κι όσο σκέφτεσαι ότι ακόμα και πίσω από τον Αρτέμη Σώρρα έτρεξαν χιλιάδες σε πιάνει κατάθλιψη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια