Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει τους κομμουνιστές σε μια Μακρόνησο με αριστερό πρόσημο!

Το ΚΚΕ φράζει το δρόμο στα διόδια του Πολυμύλου της Κοζάνης για να μην περάσουν τα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα
Η Ελληνική Αστυνομία, κατά το σωτήριο έτος 2017 επί συγκυβερνήσεως της προοδευτικής αριστεράς με την ακροδεξιά, υπέβαλε δικογραφίες στην εισαγγελία σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ γιατί παρεμπόδισαν την φονική ΝΑΤΟϊκή φάλαγγα να περάσει από τα διόδια του Πολυμύλου της Κοζάνης τον Ιούνη του 2017!
Η «παρανομία» που διέπραξαν τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ ήταν να μην αφήσουν να περάσουν οι φονιάδες των λαών! Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση το ΚΚΕ δεν παρανομούσε ούτε και με βάση τον αστικό νόμο ο οποίος τσαλαπατάει τον λαό! Ο Ελληνικός νόμος λέει ότι για να διέλθουν από την χώρα ξένα στρατεύματα χρειάζεται απόφαση της Βουλής! Τέτοια απόφαση το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν πήρε ποτέ αφού η «αριστερή» κυβέρνηση επέτρεψε την παράνομη, ακόμα και με τον αστικό νόμο, διέλευση ξένων στρατευμάτων. Προφανώς η Ελληνική Αστυνομία δεν γνώριζε τον νόμο και μετά από τέσσερις περίπου μήνες δεν φρόντισε να μάθει ότι αυτός που παρανομούσε, ακόμα και με τον δικό τους νόμο, ήταν η κυβέρνηση και όχι το ΚΚΕ! Το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ διώκει το ΚΚΕ ακόμα κι όταν αυτό δεν διαπράττει αδίκημα με βάση τον δικό τους νόμο! Θα πει βέβαια η καλή Ελληνική Αστυνομία ότι η εφαρμογή του νόμου δεν είναι δουλειά του καθενός παρά μόνο δική της, οπότε το ΚΚΕ θα έπρεπε να αφήσει τους φονιάδες να διέλθουν από την χώρα με την συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας και μετά να κάνει μήνυση στον Τσίπρα για την παράνομη διέλευση των ξένων στρατευμάτων! Να κάνει μία μήνυση την οποία θα εκδικάσει η αστική δικαιοσύνη η οποία κρατάει στη φυλακή την Ηριάννα και τον Περικλή και αφήνει τον δολοφόνο του Φύσσα να κυκλοφορεί ελεύθερος.
Το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μετά τους πανηγυρισμούς για την ψήφιση του «προοδευτικού» νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, υποβάλει δικογραφίες σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ για αντιιμπεριαλιστική δράση, την ίδια στιγμή που κρατά φυλακισμένους την Ηριάννα και τον Περικλή ουσιαστικά χωρίς στοιχεία, την ίδια στιγμή που φυλακίζει αυτούς που αγωνιστικά αρνούνταν να πληρώσουν τα διόδια, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί την λαϊκή κατοικία!
Τον ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς αφού ότι κάνει το κάνει με αριστερό πρόσημο! Ο ΣΥΡΙΖΑ τσακίζει τον λαό με την αντιλαϊκή πολιτική που ασκεί με αριστερό όμως πρόσημο, σέρνει με αριστερό πρόσημο κόσμο στις φυλακές, ασκεί διώξεις με αριστερό πρόσημο, ξυλοφορτώνει με αριστερό πρόσημα και έτσι όπως πηγαίνει η κατάσταση σε λίγο θα ξανανοίξει την Μακρόνησο για να φυλακίζει, να βασανίζει και να εκτελεί τους κομμουνιστές αλλά ότι κάνει θα το κάνει με αριστερό πρόσημο!
Προφανώς η Αριστερά καθώς θα φιλάει το χέρι του Τραμπ θα του δίνει και ως πιστοποιητικό της δουλοπρέπειάς της την δικογραφία σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ που έφραξαν τον δρόμο στην ΝΑΤΟϊκή φάλαγγα! Προφανώς οι Συριζαίοι προσπαθούν να πούνε στον Τραμπ ότι αυτοί μπορούν να λυγίσουν τους κομμουνιστές, αλλά ξεχνούν οι Συριζαίοι ότι «ούτε σε εξορίες, ούτε σε φυλακές ποτέ τους δε λυγίσανε οι κομμουνιστές»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια