Οι Μπολσεβίκοι ανέτρεψαν με πραξικόπημα τον Τσάρο!

Ναι! Επιτέλους βγήκε στο φως όλη η αλήθεια! Η Οκτωβριανή επανάσταση, η επανάσταση των Μπολσεβίκων του Λένιν δεν ήταν επανάσταση αλλά πραξικόπημα που ανέτρεψε τον Τσάρο!
Θα σκεφτεί κανείς ότι σήμερα δεν είναι πρωταπριλιά για να ακούγονται τέτοια πράγματα. Θα σκεφτεί κάποιος άλλος ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα είναι πρωταπριλιά οπότε μπορούν ν’ ακούγονται τέτοια πράγματα! Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ όμως τέτοιες ανιστόρητες ανοησίες μπορούν πλέον να ακούγονται παντού και καθημερινά και ο ΣΥΡΙΖΑ να τις σιγοντάρει με την παρουσία του!
Στο συμπέρασμα, λοιπόν, ότι η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν πραξικόπημα γιατί ανέτρεψε τον τσάρο κατέληξε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ποντιακού τριημέρου! Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι σ’ αυτήν την πρωτοφανή ανιστόρητη εκδήλωση πήρε μέρος εκπρόσωπος της κυβέρνησης! Οι Συριζαίοι που πριν από λίγο καιρό, με αφορμή το αντικομμουνιστικό συνέδριο της ΕΕ στο Ταλίν, έκαναν πως υπεράσπιζαν τον σοσιαλισμό, πήραν μέρος σε ημερίδα που είχε θέμα «100 χρόνια από τον πρώτο ολοκληρωτισμό του Μπολσεβικισμού, επισκόπηση: Στόχευση και μαρτύρια του Ελληνισμού»!
Τα περί πραξικοπήματος εναντίον του τσάρου δεν χωρούν ούτε κριτικής, ούτε σχολίου! Αυτά καλά θα ήταν όσοι πήραν μέρος στην ημερίδα να μπορούσαν να τα πουν στους λαούς της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, που πέθαιναν από την πείνα και από τα μαρτύρια κάτω από την μπότα του Τσάρου, για να τους πάρουν στου κυνήγι! Τα άλλα που λένε περί μαρτυρίων του Ελληνισμού, καλά είναι όταν τα λένε να διευκρινίζουν για ποιους Έλληνες τα λένε και ν’ αφήσουν κατά μέρος τον Ελληνισμό! Γιατί Ποντιακός Ελληνισμός ήταν και οι δικοί μας πρόγονοι, οι οποίοι υπέφεραν από τον Τσάρο, πήραν μέρος στην Οκτωβριανή επανάσταση στο πλευρό του Λένιν και κατόπιν πήραν μέρος στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο εναντίον των Ναζί στο πλευρό του Στάλιν! Οι δικοί μας πρόγονοι ήταν κομμουνιστές όπως οι χιλιάδες Πόντιοι της Σοβιετικής Ένωσης που έδωσαν το αίμα τους πολεμώντας για τα ιδανικά του κομμουνισμού! Οι δικοί μας πρόγονοι ήταν κομμουνιστές όπως κομμουνίστρια ήταν η Πάσα Αγγελίνα, η πρώτη Ελληνίδα βουλευτής, η οποία εξελέγη στη Σοβιετική Ένωση αφού τότε οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν είχαν ούτε δικαίωμα ψήφου!
Αυτά τα λίγα γιατί έχει παρατραβήξει αυτή η αθλιότητα να προσπαθούν να παρουσιάσουν μερικοί τους Πόντιους ως αντικομμουνιστές κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια