Όχι στην εξίσωση του κομμουνισμού με τον ναζισμό λέει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων

17% όσων ρωτήθηκαν σε δημοσκόπηση της Alco για το newsit.gr εάν συμφωνούν με την εξίσωση του κομμουνισμού με τον φασισμό απάντησαν ότι συμφωνούν. 17% είναι το ποσοστό στην Ελλάδα που συμφωνεί με την εξίσωση του Ρίτσου με τον Γκαίμπελς και του Βάρναλη με τον Ες! Δεν είναι και μικρό ποσοστό για την Ελλάδα της Κοκκινιάς, της Καισαριανής, του Κούρνοβου, των Πύργων, του Χορτιάτη, του Δίστομου, του Μεσόβουνου, των Καλαβρύτων, του Κομμένου, της Κανδάνου και των υπόλοιπων μαρτυρικών τόπων! Δυστυχώς βέβαια δεν είναι και παράδοξο ποσοστό αφού και την περίοδο της κατοχής υπήρξε ένα ποσοστό των Ελλήνων που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνεργάστηκε με τους Ναζί.
Η συντριπτική πλειοψηφία βέβαια των Ελλήνων με ποσοστό 65% λέει «ΟΧΙ» στην εξίσωση του κομμουνισμού με τον φασισμό, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων όχι μόνο δεν είναι φασίστες αλλά δεν ξεχνούν ότι οι κομμουνιστές ξεκίνησαν τον αγώνα εναντίον του κατακτητή και σήκωσαν το βάρος αυτής της μεγάλης μάχης, ότι οι κομμουνιστές ως επί το πλείστον στάθηκαν μπροστά στα Γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα, ότι οι κομμουνιστές ήταν τελικά αυτοί που συνέτριψαν τον φασισμό, ότι οι κομμουνιστές δεν έπαψαν να παλεύουν ποτέ για τα πανανθρώπινα ιδανικά με κόστος ταλαιπωρίες, βασανισμούς και θάνατο, ότι οι κομμουνιστές με τους αγώνες τους άνοιξαν δρόμους για να κάνει άλμα η ανθρωπότητα. Δυστυχώς για το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, που γεννάει και εκτρέφει τον φασισμό, ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί και δεν θέλει να ταυτίσει τον κομμουνισμό με τον φασισμό, τους ανθρωπιστές με τους απάνθρωπους, τους ήρωες με τους προδότες, τους γίγαντες με τα σκουλήκια, τους μεγάλους λογοτέχνες με τους ξεγάνωτους τενεκέδες! Στην Ελλάδα ότι και να κάνει ο καπιταλισμός δύσκολα θα ξεχαστεί ότι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής εκτελέστηκαν 200 κομμουνιστές από τους Ναζί και τους φασίστες Έλληνες συνεργάτες τους!
Υπήρξε κι ένα ποσοστό 18% που δεν απάντησαν σχετικά με την εξίσωση του κομμουνισμού με τον φασισμό! Και αυτό το ποσοστό δεν είναι παράδοξο καθώς το σύστημα έχει καταφέρει να αποχαυνώσει ένα τμήμα του Ελληνικού λαού, το οποίο έχει πλήρη άγνοια για τα πάντα! Προφανώς είναι εκείνο το τμήμα του Ελληνικού λαού που με ευκολία ψηφίζει διάφορους σαλτιμπάγκους – γελωτοποιούς προκειμένου σύμφωνα με το μυαλό του να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα, χωρίς να καταλαβαίνει ότι οι κλόουν στους οποίους δίνει την ψήφο του είναι κι αυτοί υπηρέτες του καπιταλισμού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια