Κανένα σπίτι δεν θα μείνει φέτος χωρίς θέρμανση!

Η Αριστερά δίνει φέτος μια γερή γροθιά στο στομάχι όλων αυτών που την κατηγόρησαν για βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική! Ο Αλέξης Τσίπρας βουλώνει τα στόματα όλων αυτών που τον κατηγόρησαν ως ψευταρά, απατεωνίσκο και κωλοτούμπα! Η Αριστερά αποδεικνύει ότι ανήλθε στην διακυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τους φτωχούς και όχι τους πλουτοκράτες όπως διαδίδουν οι ΚΚέδες!
Φέτος κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση! Φέτος τα παιδιά των φτωχών δεν θα τουρτουρίζουν από το κρύο! Φέτος η Αριστερά γέμισε πετρέλαιο τις παραλίες της Αττικής και μπορεί ο κάθε φτωχός να πάει και να πάρει δωρεάν! Το κυβερνητικό πρόγραμμα δωρεάν παροχής πετρελαίου με τίτλο «Γεμίζουμε πετρέλαιο τις παραλίες» σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας για να μη χρειάζεται να μετακινηθεί ο φτωχός για να το μαζέψει από τις παραλίες της Αττικής αλλά να το μαζεύει δωρεάν από την Κρήτη, την Χαλκιδική, την Κέρκυρα, από όλες τις παραλίες της χώρας!
Για τις περιπτώσεις βέβαια των φτωχών που θα πλειστηριαστεί η κατοικία τους και θα βρεθούν στο πεζοδρόμιο, το πετρέλαιο που τους παρέχει δωρεάν η Αριστερά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλον τρόπο! Μπορούν να το λουστούν και να αυτοπυρποληθούν για να γλυτώσουν από την τόση ευημερία στην οποία η Αριστερά έπνιξε την χώρα, γιατί αυτή η ευημερία απομακρύνει από τον παράδεισο και οδηγεί κατευθείαν στην κόλαση!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια