«Όλοι στο 31ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή»

Ημέρα Πέμπτη κάναμε το φεστιβάλ! Γυρίσαμε όλη την πόλη με τον τηλεβόα! Εγώ οδηγούσα κι ο καπετάνιος φώναζε: «Όλοι στο 31ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή»! Το φωνάξαμε, το ξαναφωνάξαμε! Συναντήσαμε στο δρόμο συντρόφους, φίλους, κοντοσταθήκαμε, μιλήσαμε μαζί τους και ξανά ο καπετάνιος φώναξε: «Όλοι στο 31ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή»! Ο Τσάρλι κρεμόταν στα κάγκελα του πέμπτου ορόφου και μας χαιρετούσε.
Το απόγευμα καθώς έπιασα να ψήνω σουβλάκια κι ο καπετάνιος έστηνε τα ηχητικά έρχεται σε κάποια στιγμή και με ρωτάει αν πήρα χαμπάρι τι φώναζε! Περίεργη ερώτηση! Για το φεστιβάλ δεν φωνάζαμε;! Ναι αλλά για ποιο φεστιβάλ;! Αντί για το 43ο, φωνάζαμε για το 31ο! Μας έπιασαν τα γέλια! Μας άκουσε τόσος κόσμος και κανένας δεν πρόσεξε ότι γυρίσαμε πίσω 12 χρόνια! Προφανώς μας βόλεψε όλους καθώς κόψαμε 12 χρόνια από την ηλικία μας! 12 χρόνια πίσω! Πώς πέρασαν αυτά τα χρόνια κι άλλα πολλά χρόνια χαμπάρι δεν πήραμε! Τουλάχιστον πέρασαν αγωνιστικά, στην πρώτη γραμμή! Τουλάχιστον δεν πέρασαν μάταια!
Ωραία το είχαμε στημένο και φέτος το φεστιβάλ! Μελαγχολία καθώς το ταξίδι του 43ου φεστιβάλ πηγαίνει προς το τέλος του, αφού και στη Θεσσαλονίκη έπεσε η αυλαία! Μένει η Αθήνα την άλλη εβδομάδα για να ολοκληρωθεί το 43ο και να ξεκινήσει το ταξίδι του το 44ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή! Σκεφτόμαστε να κατέβουμε με τον καπετάνιο στην Αθήνα! Ο Τσάρλι έχει κατέβει ήδη! Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον τηλεβόα στο αυτοκίνητο και να κάνουμε 500 χιλιόμετρα καλώντας τον κόσμο στο 31ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή! Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε 12 χρόνια τον χρόνο πίσω! Θα μπορούσαμε να κάνουμε τον κόσμο 12 χρόνια νεότερο! Θα μπορούσαμε όμως να πάμε και μπροστά τον χρόνο 12 χρόνια! Θα μπορούσαμε να φωνάξουμε για το 55ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στο οποίο, ποιος ξέρει, μπορεί να έχει κράτος και εξουσία η Άνοιξη, μπορεί ο λαός στα χέρια του να έχει πάρει την εξουσία! Θα μπορούσαμε να κάνουμε τον κόσμο 12 χρόνια ψηλότερο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια