Χαμός για το παιδί που επέστρεψε από τη γιαγιά και δεν είχε πάρει κιλά

Σάλο στα Ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης για έναν νεαρό έφηβο ,γύρω στα 16, που είχε επισκεφτεί το σπίτι της γιαγιάς του για περάσει εκεί κάποιες καλοκαιρινές ημέρες του μηνός Αυγούστου. Ο λόγος; Μετά το πέρας των διακοπών , όταν πλέον επέστρεψε στο σπίτι των γονιών του, οι ίδιοι διαπίστωσαν έντρομοι ότι το παιδί δεν είχε πάρει ούτε ένα κιλό!

Η είδηση από τους γονείς έγινε γνωστή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και εξαπλώθηκε και στον ξένο τύπο και ειδησεογραφία. Σε μία χώρα που το γεμάτο τραπέζι , ειδικά σε ημέρες γιορτών και διακοπών, είναι γεγονός βλέπουμε ότι ένας έφηβος δεν απέκτησε ούτε ένα κιλό παραπάνω μετά τις ημέρες που πέρασε στο σπίτι με τη γιαγιά του.

Το γεγονός αφότου δημοσιοποιήθηκε, προκάλεσε τρομερό ενδιαφέρον και ποικίλες αντιδράσεις. Οργισμένες γιαγιάδες φημολογείται πως έπαιρναν τηλέφωνο και διαμαρτυρόντουσαν για την ασέβεια που έδειξε η συγκεκριμένη απέναντι στις παραδόσεις για τα τραπέζια γεμάτα λιχουδιές και φαγητό που συνηθίζονται στην Ελληνική παράδοση, ενώ δήλωναν υπερήφανες για τα στρουμπουλά εγγόνια τους.

Εμάς όλα μας τα εγγονάκια είναι αφρατοστρουμπουλά! ‘’ φώναζαν γεμάτες καμάρι.

Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τη συγκεκριμένη γιαγιά και τη ρώτησαν πώς νοιώθει που έγινε, εν αγνοία της, το πρόσωπο της ημέρας. Εκπομπές μαγειρικής επικοινώνησαν μαζί της για το αν θα μπορούσε να μαγειρέψει για κάποια από αυτές, συνταγές και γλυκά ειδικά για διαβητικούς και ανθρώπους που βρίσκονται σε δίαιτα!

Το δικό μας σχόλιο;Ότι, τελικά, δεν πρέπει πλέον να μας προκαλεί εντύπωση τίποτα!

Μαρία, δημοσιογράφος-αναγνώστρια 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια