Το δολοφονικό χέρι που σηκώθηκε στον Ασπρόπυργο είχε την νομιμοποίηση της κυβέρνησης!

Μία ημέρα πέρασε από την ολοκλήρωση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2017» κατά την οποία η κυβέρνηση, όπως και στο Καστελόριζο, στάθηκε μαζί με τα Χρυσαύγουλα! Βέβαια παρουσία στην «παρέα» αυτή που παρακολούθησε την διακλαδική άσκηση είχαν και τα άλλα αστικά κόμματα. Ο υπουργός Άμυνας μάλιστα, «επευφημώντας» την παρουσία εκπροσώπων απ’ όλα τα αστικά κόμματα στην ολοκλήρωση της άσκησης, ζήτησε «να μείνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις».
Μία ημέρα πέρασε από την νομιμοποίηση για μια ακόμα φορά του ναζιστικού μορφώματος από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα και το δολοφονικό χέρι των ναζιστών σηκώθηκε σε βάρος μεταναστών εργατών στην περιοχή του Ασπροπύργου, τους οποίους έκαναν αγνώριστους από το ξύλο και ζούνε μάλλον από θαύμα!
Το δολοφονικό χέρι που σηκώθηκε δεν έχει απλά την ανοχή της κυβέρνησης με την κωλυσιεργία στην εξέλιξη της δίκης, αλλά έχει και την πρόσφατη νομιμοποίησή της, καθώς και των άλλων αστικών κομμάτων, στην διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2017»! Όποιος κάθεται δίπλα σε ναζί για οποιονδήποτε λόγο τους νομιμοποιεί, τελεία και παύλα! Τα άλλα όλα περί αντιφασισμού και ανακοινώσεων καταδίκης των ρατσιστικών επιθέσεων από αυτούς που στάθηκαν μόλις χθες δίπλα στους ρατσιστές δεν είναι απλά άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, αλλά είναι κοροϊδία, πρόκληση και χυδαιότητα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια