Πιστά σκυλιά των εφοπλιστών τα χρυσαύγουλα…

Ο Κουρουμπλής προχθές, μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στη Σαλαμίνα  και την μόλυνση του Σαρωνικού, «φόρτωσε» της ευθύνες του ναυαγίου στα «θαλάσσια ρεύματα» και στο «κρύο νερό» της θάλασσας! Ο Πασοκοσυριζαίος Κουρουμπλής ξεπέρασε τον Πολύδωρα, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε ρίξει τις ευθύνες της καταστροφής των δασών από τις πυρκαγιές στον άνεμο! Πιστεύαμε ότι δύσκολα θα μπορούσε να παραβγεί κάποιος τον Κουρουμπλή εκτός από τον Άδωνι και τον Κούλη που σαφώς είναι ικανοί! Δυστυχώς διαψευστήκαμε γιατί μπήκαν σαν σφήνα τα χρυσαύγουλα!
Τα χρυσαύγουλα λοιπόν χρέωσαν στον Θεό την ευθύνη για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου! Ναι, έτσι ακριβώς! Διαβάζοντας στην ιστοσελίδα των φασιστών, των λακέδων των εφοπλιστών την περιγραφή του γεγονότος νομίζεις ότι η οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό είναι έργο του Θεού ή του Βελζεβούλ! Από το δημοσίευμα των απογόνων των γερμανοτσολιάδων για την ρύπανση του Σαρωνικού λείπει παντελώς η βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ»! Οι φασίστες δεν αναφέρουν καν το γεγονός από το οποίο προκλήθηκε η μόλυνση! Καλά σκυλιά οι φασίστες που δεν δαγκώνουν το χέρι του αφεντικού που τους ταΐζει! Νομίζει κανείς διαβάζοντας τις βρωμιές τους ότι ο Θεός έριξε στα καλά καθούμενα μαζούτ και βρώμισε τον Σαρωνικό και το κράτος δεν ήταν παρόν να το μαζέψει!
Στις βλακείες που γράφουν στο «ρεπορτάζ» τους οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και τον δοσιλόγων της κατοχής δεν αναφέρονται πουθενά οι λέξεις «Ναυάγιο», «δεξαμενόπλοιο», «εφοπλιστές» ή έστω «ιδιοκτήτης/πλοιοκτήτης»! Επειδή ακριβώς δεν αναφέρονται αυτά που πρέπει να αναφερθούν, αναφέρεται η ναυμαχία της Σαλαμίνας για να γεμίσει το «άρθρο» που έγραψαν τα χρυσαύγουλα οι εγκληματίες! Φοβερά τα μαντρόσκυλα των εφοπλιστών αφού μπορούν να κάνουν και να πουν κάθε είδους γελοιότητα προκειμένου να υπερασπιστούν τα αφεντικά τους!
Κατά τα άλλα τα χρυσαύγουλα υβρίζουν τους αριστερούς συνεταίρους τους στις πλατείες κατηγορώντας τους για την οικολογική καταστροφή! Το ότι όμως το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» κυκλοφορούσε με άδεια του υπουργείου Ναυτιλίας και όχι του Νηογνώμονα, αυτό το κάνουν γαργάρα, γιατί τα ίδια αφεντικά υπηρετούν! Η αριστερή κυβέρνηση έδωσε παράταση της άδειας κυκλοφορίας του σαπιοκάραβου και τα χρυσαύγουλα ανέλαβαν να σηκώσουν προπέτασμα καπνού ώστε οι ευθύνες για το ναυάγιο και την μόλυνση του Σαρωνικού να φορτωθούν στον Θεό!
Άξιος ο μισθός των Χρυσαύγουλων! Να ζητήσουν αύξηση από τ’ αφεντικά τους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια