Ο Κουτσούμπας κατήγγειλε ότι φέρνουν πυρηνικές κεφαλές στην Ελλάδα!

Με αυτήν την Αριστερά θα τα ζήσουμε όλα! Θα ζήσουμε ότι δεν ζήσαμε δεκαετίες με τους Πασόκους και τους Νεοδημοκράτες! Στην αντιλαϊκή βαρβαρότητα ήδη τους έχουν ξεπεράσει όλους οι τύποι που ήρθαν τάζοντας ελπίδα και τελικά αντί για ελπίδα μας γέμισαν με πανούκλα!
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τόσο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ την περασμένη Παρασκευή, όσο και στην ομιλία του στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη μια μέρα μετά, κατήγγειλε εργασίες στη βάση του Αράξου που παραπέμπουν σε προετοιμασία για «φιλοξενία» πυρηνικών κεφαλών. Η κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει τσιμουδιά, επιβεβαιώνοντας σιωπηρά την καταγγελία του Κουτσούμπα.
Η τόσο σοβαρή καταγγελία του Δημήτρη Κουτσούμπα εκτός του ότι έμεινε αναπάντητη από την κυβέρνηση, δεν έτυχε και καμίας προβολής από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δηλαδή ετοιμάζονται να κουβαλήσουν πυρηνικές κεφαλές στην Ελλάδα στα μουλωχτά και με τον Ελληνικό λαό να αγνοεί τους επικίνδυνους σχεδιασμούς τους!
Η κυβέρνηση της Αριστερής Πρωταπριλιάς γράφει ιστορία μαζί με τα αφεντικά της, τους πλουτοκράτες! Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη παρακολουθήσεων και φακελώματος πολιτών, φορέων και πολιτικών από επιχειρηματικό όμιλο, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τα αστικά Μέσα Ενημέρωσης «έθαψε» το ζήτημα! Μία εβδομάδα μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου που βούλιαξε στο μαζούτ την Αττική, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης αποπροσανατόλισε στρέφοντας την κουβέντα στις ευθύνες του Κουρουμπλή για να μην συζητηθούν οι συνολικές ευθύνες της κυβέρνησης και των εφοπλιστών για την μόλυνση της Αττικής! Μία εβδομάδα μετά τις καταγγελίες Κουτσούμπα για τα πυρηνικά που ετοιμάζονται να μεταφερθούν στον Άραξο, η κυβέρνηση με τα αστικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν σηκώσει κουρνιαχτό για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν λιγότεροι πολίτες για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την εγκατάσταση πυρηνικών κεφαλών στην Ελλάδα!
Ο λαός πρέπει να σηκώσει κεφάλι! Πρέπει να βγει στους δρόμους και μαζί με τις δυνάμεις της Λαϊκής Συμμαχίας να τσακίσει την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εκφράζεται τόσο με τους αντιλαϊκούς νόμους και τα μνημόνια, όσο και με την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στα γεωστρατηγικά παιχνίδια των ιμπεριαλιστών. Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να επιτρέψει την εγκατάσταση πυρηνικών στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια