Αντεργατική Λεβέντικη Ποταμίσια Χρυσή Αυγή…

Οι επαναστάτες της Χρυσής Αυγής, οι υμνητές της χούντας, οι υμνητές των ταγμάτων ασφαλείας, οι άνθρωποι που μπήκαν στην Βουλή κοροϊδεύοντας και αυτοί τον κόσμο ότι θα σώσουν την χώρα με τους τραμπουκισμούς τους κι αφού πρώτα κόντεψαν να πάθουν λουμπάγκο από το βάρος των αμέτρητων ερωτήσεων υπέρ των εφοπλιστών, ήρθαν χθες στην Βουλή να αποκαλυφθούν άπαξ δια παντός για την απέχθεια που τρέφουν απέναντι στον λαό και στους εργάτες.
Οι Χρυσαυγίτες που σηκώνουν εύκολα και το πόδι τους και το χέρι τους στους αδυνάτους, στους ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης, χθες καταψήφισαν την τροπολογία του ΚΚΕ για τους απλήρωτους εργαζόμενους! Οι Χρυσαυγίτες χθες καταψηφίζοντας την τροπολογία του ΚΚΕ τάχθηκαν με την πλευρά της εργοδοσίας η οποία αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους για μήνες, πολλές φορές πλέον και για παραπάνω από χρόνο. Οι Χρυσαυγίτες χθες καταψηφίζοντας την τροπολογία του ΚΚΕ τάχθηκαν ουσιαστικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία επέτρεπε την απλήρωτη εργασία εφόσον ο εργοδότης δεν αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους με πρόθεση (!) και που στην ουσία έλεγε ότι εάν ο εργαζόμενος αρνηθεί να συνεχίσει να εργάζεται απλήρωτος τότε θεωρείται ότι λήγει η σχέση εργασίας με ευθύνη του εργαζόμενου!
Στην αντεργατική αυτή καταψήφιση από την Χρυσή Αυγή της τροπολογίας του ΚΚΕ, προστέθηκε η «λευκή» ψήφος των λεβέντηδων βουλευτών του Βασίλη Λεβέντη και των Ποταμίσιων του Σταύρου Θεοδωράκη! Απροκάλυπτη αντεργατική στάση από άλλους πονηρούς Λεβέντηδες και Θεοδωράκηδες που θα έσωζαν τον λαό από τα παλαιά κόμματα! Αυτοί είναι οι Μιχαλολιάκοι, οι Λεβέντηδες και οι Θεοδωράκηδες, αυτά είναι τα νέα κόμματα που θα έσωζαν τον κόσμο από τα παλιά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία! Χρυσή Αυγή, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμια και άλλα τέτοια «νέα» κόμματα, είναι κόμματα αναχώματα στην ριζοσπαστικοποίηση της συνείδησης του λαού, είναι κόμματα εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης και οργής, είναι τελικά κόμματα τόσο γερά δεμένα στο άρμα των μονοπωλιακών ομίλων ώστε να τολμούν να καταψηφίζουν ή να ψηφίζουν «λευκό» στην φιλεργατική τροπολογία του ΚΚΕ. Η Λεβέντικη Ποταμίσια Χρυσή Αυγή θέλει τους εργαζόμενους σύγχρονους σκλάβους, θέλει τους εργαζόμενους να δουλεύουν απλήρωτοι εάν το καημένο το αφεντικό ισχυριστεί ότι δεν μπορεί να τους πληρώσει!
Χρυσή Αυγή, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι κράτησαν μια απαράδεκτα αντεργατική στάση στην ψήφιση της τροπολογίας του ΚΚΕ, κάτι που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, έστω για λόγους λαϊκισμού! Χρυσή Αυγή, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι με την ψήφο τους στη Βουλή για την τροπολογία του ΚΚΕ, δήλωσαν περίτρανα στα αφεντικά ότι αυτούς πρέπει να εμπιστευτούνε για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους αφού είναι ικανοί χωρίς κανέναν φόβο και ενδοιασμό να καταψηφίζουν ή να μην υπερψηφίζουν φιλεργατικές τροπολογίες και φιλολαϊκούς νόμους!
Άξιος ο μισθός των Χρυσαυγιτών, των Λεβέντηδων και των Θεοδωράκηδων! Έκαναν ακριβώς αυτό που πιστεύουν και πρεσβεύουν. Ας σκεφτούν αυτοί που τους ψήφισαν και τους έβαλαν στη Βουλή εάν τους έβαλαν στη Βουλή για να καταψηφίζουν φιλεργατικούς νόμους και ας τους στείλουν εκεί που πραγματικά τους αξίζει να πάνε! Στα αζήτητα της ιστορίας!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια