Ο πρωθυπουργός και «οι πρώην σύντροφοί του» οι τρομοκράτες!

Ο Μπογδάνος, αφού πρώτα για καιρό εξετράφη από τον ΣΚΑΪ το θράσος του και στηρίχτηκε η προκλητικότητά του, χθες προέβη σε πρωτοφανείς κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο Μπογδάνος ισχυρίστηκε στην εκπομπή του ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι στο νοσοκομείο «χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».
Ο ΣΚΑΪ αρκέστηκε να ζητήσει απλά συγνώμη για λογαριασμό του Μπογδάνου, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό ότι είχε πάρε – δώσε με τρομοκράτες, χωρίς να κάνει αναφορά στο αν θα αφήσει αυτόν τον απίστευτο τύπο να προσβάλει την αισθητική μας και να λερώνει τις τηλεοπτικές συχνότητες. Ο τύπος που τόσες μέρες έκανε πλάτες στον πρωθυπουργό στο πέταγμα της λάσπης εναντίον των αγωνιζόμενων εργατών καθαριότητας, χθες κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για σχέσεις με τους τρομοκράτες! Όταν όμως συμφωνείς στα κύρια πρέπει να εφεύρεις δευτερεύοντα ζητήματα για να αντιπαρατεθείς κι αν αυτό το αφήσεις στον Μπογδάνο, αυτός εφευρίσκει επικίνδυνες σαχλαμάρες!
Το πρωθυπουργικό γραφείο που έστειλε την «Ελληνοφρένεια» στο εδώλιο του ΕΣΡ κατηγορώντας την για σεξισμό δήλωσε ότι «η αναγνώριση εκ μέρους του “ΣΚΑΪ” της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα», ενώ για τον Μπογδάνο ανέφερε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις». Ο Μπογδάνος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για σχέσεις με τρομοκράτες και το πρωθυπουργικό γραφείο δήλωσε ικανοποιημένο εξαιτίας της ανακοίνωσης του ΣΚΑΪ!
Δεν περιμέναμε άλλη αντιμετώπιση από τον Τσίπρα που έχει συγκυβερνήτη και Υπουργό Άμυνας τον Καμμένο στου οποίου το twitter το «παιδί» δημοσιεύει γραβάτες με φαλλούς! Εάν ο Τσίπρας καλύπτει τον Καμμένο με τις ωραίες γραβάτες και τις συνομιλίες του με ισοβίτες, γιατί να μην ανεχθεί τον Μπογδάνο που τον κατηγορεί για σχέσεις με τρομοκράτες;! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η κατηγορία που εκτόξευσε ο Μπογδάνος εναντίον του πρωθυπουργού δεν ήταν και τόσο σοβαρή! Η κατηγορία που εκτόξευσε εναντίον του πρωθυπουργού δεν έχει στοιχεία σεξισμού ώστε να εξεγερθούν οι Συριζαίοι!
Άιντε και εις κατώτερα! Με τον κατήφορο που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετώντας με τον προκλητικότερο και χυδαιότερο τρόπο τον καπιταλισμό και ταυτιζόμενος με την πλέμπα και την σαπίλα του συστήματος, στο τέλος θα ανεχθεί τους Μπογδάνους να πούνε πως τις βόμβες τις βάζει ο ίδιος ο Τσίπρας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια