Το Δίστομο στο gay pride έστειλε περήφανο χαιρετισμό!

Που πήγε η Ζωή μετά την κακοστημένη παράσταση που έδωσε με τον Μανώλη στο Δίστομο έχοντας σαν guest star τον Γερμανό πρέσβη;! Που νομίζει κανείς ότι θα μπορούσε να πάει αυτή η αγωνίστρια της αριστεράς αφού πρώτα βεβήλωσε τον τόπο της θυσίας;!
Η Ζωή λοιπόν πήρε φόρα και πήγε στο gay pride! Όταν διάβασα την είδηση εντελώς αυθόρμητα άρχισα να τραγουδώ το «ο Γοργοπόταμος στο gay pride στέλνει περήφανο χαιρετισμό»! Ανατρίχιασα με αυτό που έκανα αλλά δεν μπόρεσα να μη γελάσω! Σάμπως εγώ έφταιγα;! Πρώην και νυν Συριζαίοι είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης, καμιά φορά έμπνευσης ελεεινής και τρισάθλιας!
Το μόνο πρόβλημα στο gay pride ήταν ότι η Ζωή πήγε χωρίς τον Μανώλη κι έτσι δεν στήθηκε κι εκεί ένα καραγκιοζιλίκι σαν κι αυτό του Διστόμου! Στο gay pride μάλιστα θα μπορούσαν να βάλουν για guest star είτε τον Αμερικανό πρέσβη είτε τον Ισραηλινό, αφού με δική τους χορηγία γινόταν η εκδήλωση, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η Ζωή να έμπαινε μπροστά για να τον εμποδίσει για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο Μανώλης να έπαιρνε τον πρέσβη από το χέρι για να καταθέσουν το στεφάνι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια