Μήπως είσαι ομοφυλόφιλος;!

Τι άλλο θα ακούσουνε τα αυτιά μας και θα δούνε τα μάτια μας;! Σε ένα τηλεσκουπίδι, ένας κριτής (ο θεός να τον κάνει) ρώτησε έναν διαγωνιζόμενο φύλλου αρσενικού εάν έχει γκόμενα ή γκόμενο κι όταν εκείνος πολύ ευγενικά είπε ότι αυτή η ερώτηση δεν είναι σωστή ο κριτής αντέδρασε κατηγορώντας τον διαγωνιζόμενο λίγο – πολύ για ομοφοβία! Ο κριτής παίζοντας με τις λέξεις αναρωτήθηκε γιατί δεν είναι φυσιολογικό το 2017 να μπορεί να κάνει μια τέτοια ερώτηση!
Η  τοποθέτηση του κριτή είχε πολλά επίπεδα!
Το πρώτο επίπεδο ήταν ότι το τηλεσκουπίδι δεν πηγαίνει καλά και μάλλον βρισκόταν σ’ έναν ιδιόρρυθμο διαγωνισμό για το ποιος θα μπορέσει να του δώσει ώθηση! Σε τέτοιου είδους όμως διαγωνισμούς ώθησης τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν και να γυρίσουν μπούμερανγκ!
Το δεύτερο επίπεδο ήταν ότι αυτός ο κριτής, που θεώρησε φυσιολογικό να ρωτήσει στον «αέρα» τον διαγωνιζόμενο εάν είναι ομοφυλόφιλος, είναι παντρεμένος με παιδιά! Για τον εαυτό του ο κριτής θεώρησε φυσιολογική την ετεροφυλία, αλλά για τα παιδιά των άλλων παρουσίαζε ως πολύ φυσιολογική την ομοφυλοφιλία! Φανταζόμαστε ότι εάν σε κάποια γωνιά του τηλεοπτικού πλατό βρισκόταν ο Μητροπολίτης Διονύσιος και του ευχόταν την ομοφυλοφιλία και στα παιδιά του, θα γινόταν χαμός, όπως τότε με το σύμφωνο συμβίωσης που ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης το ευχήθηκε και στα παιδιά του πρωθυπουργού, αφού  ο πρωθυπουργός θεώρησε το σύμφωνο συμβίωσης κάτι τόσο σπουδαίο! Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε εναντίον του Μητροπολίτη, αλλά κανένας δεν αντέδρασε χαρακτηρίζοντας όσους του επιτέθηκαν ως ομοφοβικούς! Γιατί τι άλλο θα μπορούσαν να είναι αφού αντιδρούσαν στην ευχή του Μητροπολίτη για διεύρυνση της ομοφυλοφιλίας;!
Το τρίτο επίπεδο είναι η παρουσίαση της ομοφυλοφιλίας σαν κάτι πολύ φυσιολογικό και όμοιο με την ετεροφυλία! Από την αποδοχή της διαφορετικότητας του διπλανού μας, από την αποδοχή του δικαιώματός του να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, φτάσαμε στην φυσιολογικότητα! Μάλιστα ο συγκεκριμένος κριτής εξεγέρθηκε και στην χρήση της λέξης «διαφορετικότητα» αφού κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει διαφορετικότητα!
Το τέταρτο επίπεδο είναι ότι το 2017 και πριν φτάσουμε στο πόσο φυσιολογικό είναι να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και να μπορεί να το φωνάζει, θα έπρεπε να αναρωτηθούμε πόσο φυσιολογικό είναι να πεθαίνουν 30.000 παιδιά από την πείνα καθημερινά σ’ ολόκληρο τον κόσμο, πόσο φυσιολογικό είναι να ζούνε άνθρωποι σε κλουβιά με μοναδική αποστολή να δουλεύουν, πόσο φυσιολογικό είναι να ζούνε άνθρωποι άστεγοι, να ζούνε άνθρωποι χωρίς ηλεκτρικό, νερό και θέρμανση, πόσο φυσιολογικό είναι να λιποθυμάνε παιδιά στα σχολεία από την πείνα! Ξεπεράσαμε τις παραπάνω ερωτήσεις το σωτήριο έτος 2017 και φτάσαμε στην ερώτηση για το κατά πόσο είναι φυσιολογικό να μπορεί να ρωτήσει κάποιος έναν άντρα και μάλιστα δημοσίως αν έχει γκόμενα ή γκόμενο!
Υποκρτιτής κριτής και υποκριτές κρατούντες που τους φαίνεται πολύ φυσιολογική η ικανοποίηση διαφόρων σεξουαλικών αναγκών, φυσιολογικών ή αφύσικων κατά την βούληση του καθενός, αλλά δεν τους φαίνεται καθόλου φυσιολογικό το γέμισμα του στομαχιού! Γιατί αν ενδιαφέρονταν για τα βάσανα του κόσμου, θα φαινόταν πιο φυσιολογική η ενασχόλησή τους και με τις σεξουαλικές αναζητήσεις του κόσμου! Αλλά καλοταϊσμένοι και καλοπερασμένοι χαρτογιακάδες που ασχολούνται με τις σεξουαλικές αναζητήσεις ενός λαού που γοργοπεθαίνει μόνο γέλιο και οργή προκαλούν!
Ο τρόπος που αυτός ο κριτής έβαλε απέναντι τον νέο σε ηλικία διαγωνιζόμενο, ο οποίος από ανάγκη να βρει διέξοδο στην ζωή του πήγε σ’ αυτό το τηλεσκουπίδι, και μάλιστα τον σταύρωσε με χίλιους δυο τρόπους επειδή ο νέος διαγωνιζόμενος αντέδρασε στην ερώτηση του κριτή αν έχει γκόμενα ή γκόμενο, έφερε στο μυαλό μου μαύρες εποχές που αν δεν συμφωνούσες με αυτά που προωθούσε το σύστημα σε τάραζαν στο ξύλο, σε πετούσαν από το παράθυρο και έλεγαν ότι αυτοκτόνησες! Τώρα αντί να σε εξοντώσουν βιολογικά, σε εξοντώνουν ψυχολογικά και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια