Περί τρομοκρατικών επιθέσεων....

Γράφει ο Active citizen cris

Αφού ξεκαθαρίσω ότι είμαι ενάντια στις όποιες τρομοκρατικές επιθέσεις πρέπει να πω οτι με ξεπερνάει η ευαισθησία της δικαιοσύνης να κυνηγήσει αυτούς που δεν εξέφρασαν τη λύπη τους η δεν καταδίκασαν την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο.
Δεν είδα όμως ίχνος ευαισθησίας για το κυνήγι των ηθικών αυτουργών που με τις πολιτικές τους έστειλαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες στην αυτοκτονία και οδήγησαν στην βίαιη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους της Ελληνικής κοινωνίας. 
Δεν είδα ίχνος ευαισθησίας για το κυνήγι αυτών που κατέκλεψαν το κράτος (εδώ και δεκάδες χρόνια) και φόρτωσαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια χρέη στον Ελληνικό λαό.
Ευελπιστώ στην άμεση και γρήγορη παλλαϊκή αντίδραση του Ελληνικού λαού (ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος) για το σταμάτημα της κατρακύλας και την παραπέρα φτωχοποίηση του λαού.

Παράδειγμα Αγροτικό εισόδημα - Φορολογία:
1. Στην αρχή οι αγροτικές επιδοτήσεις ήταν εξ ολοκλήρου αφορολόγητες.
Στην συνέχεια φορολογήθηκαν οι πάνω από 12.000 ευρώ.
Σήμερα φορολογείται η μισή περίπου ανεξαρτήτου ποσού.
(Βασική ενίσχυση κλπ κλπ)
Αύριο μεθαύριο ξέρετε !
2. Στην αρχή ο συντελεστής φορολογίας για το αγροτικό εισόδημα ήταν 13%.
Σήμερα είναι 22% στην μικρή κλίμακα.
Αύριο μεθαύριο ξέρετε !
Το αγροτικό εισόδημα φορολογείται αυτοτελώς (ωραίο κολπάκι)
π.χ. είσαι μισθωτός η συνταξιούχος με συνολικό ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ. έχεις ένα μικρό αγροτικό εισόδημα 1.000 ευρώ ετησίως και παίρνεις και μια επιδότηση 1.500 ευρώ
Αν και το συνολικό εισόδημα σου είναι πολύ κάτω από το αφορολόγητο των 8.636 ευρώ. το αφορολόγητο θα ισχύσει μόνο για το εισόδημα από μισθούς-συντάξεις και θα κληθείς να πληρώσεις 22% φόρο στο ποσό 1.000 ευρώ αγροτικό εισόδημα συν 700 περίπου ευρώ επιδότησης. δηλαδή 22% στο ποσό των 1.700 ευρώ ήτοι 374 ευρώ συν 100% προκαταβολή φόρου για την επόμενη διαχειριστική περίοδο.

Βήμα βήμα στην καταστροφή ...............

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια