Επική πρόκριση των Σουρμένων μέσα στη Ρόδο

Σε ένα ματς για γερά νεύρα στη Ρόδο, τα Σούρμενα νίκησαν με 4-3 στην παράταση τον τοπικό Διαγόρα και συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για κατάκτηση του κυπέλου Ερασιτεχνών. Η ομάδα του Ελληνικού θα αντιμετωπίσει σε μία εβδομάδα το Κερατσίνι.
Οι «Ροσονέρι» πάλεψαν γενναία για 120 λεπτά και δικαιώθηκαν κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γεωργαλλής με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, νικώντας τον Λύρο.
Τα Σούρμενα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Πρέκα που έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τον άξονα και με άψογο δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κεφάλα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61' να γράψουν το 2-1.
Η ομάδα του Ελληνικού όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.
Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πρέκας εκτέλεσε φάουλ και ο Καζαντζής με τρομερή κεφαλιά νίκησε τον Κεφάλα κάνοντας το 2-2 και οδηγώντας την αναμέτρηση στην παράταση.
Το μισάωρο που ακολούθησε κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Τα Σούρμενα προηγήθηκαν με 3-2 με γκολ του Δημογιάννη στο 102'. Ο Τσαγκάρης οκτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.
Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι «Ροσονέρι« φάνηκαν τυχεροί αλλά η τύχη βοηθάει τους δυνατούς. Ο Χατζηπαναγιώτης ξέφυγε εξαιρετικά από αριστερά, πέρασε στην ταχύτητα τον Πομπού ο οποίος του έβαλε την κόντρα και πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκολ για το τελικό 4-3, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του Ελληνικού.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια