Φανατικοί, ιδεοληπτικοί, κολλημένοι ΚΚέδες!

Άνθρωποι χωρίς τσίπα, ηθικούς ενδοιασμούς, συνέπεια και πολιτικό τακτ! Άνθρωποι  που τιμούν ακόμα μια τόσο αρνητική προσωπικότητα της Ιστορίας όπως ήταν ο Στάλιν! ΚΚέδες που ο βουλευτής τους Καραθανασόπουλος είχε το… θράσος να πει στην επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κ. Κρέτσου ότι το ΚΚΕ «είναι πραγματικά υπερήφανο για τα τεράστια επιτεύγματα τα οποία γνώρισε η ανθρωπότητα στις χώρες όπου οικοδομούνταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός»!
Ευτυχώς υπάρχουν τα «Νέα» και ξεσκεπάζουν την προστυχιά των ΚΚέδων! Ευτυχώς που υπάρχουν ελεύθερες εφημερίδες όπως τα «Νέα» που δεν αφήνουν τους ΚΚέδες να διαδώσουν τις σάπιες ιδέες τους! Ευτυχώς που υπάρχουν δημοκρατικές εφημερίδες όπως τα «Νέα» που διαδίδουν φρέσκιες μνημονιακές ιδέες, που προπαγανδίζουν την υποταγή στα μνημόνια και στους αντιλαϊκούς νόμους, που μάχονται για το σύστημα που θέλει τους πλούσιους πάμπλουτους και τους φτωχούς πένητες, που υπερασπίζουν κυβερνήσεις οι οποίες ποδοπατούν την ετυμηγορία του λαού, οι οποίες μετατρέπουν τα «ΟΧΙ» των δημοψηφισμάτων σε «ΝΑΙ»!
Καλά που υπάρχουν τα «Νέα» και δεν αφήνουν τον Καραθανασόπουλο να προσβάλει την καλή επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κορίνα Κρέτσου πετώντας της στα μούτρα τις σοσιαλιστικές βρωμιές εκείνης της απολυταρχικής κοινωνίας που με το ζόρι έβαζε τον κόσμο να εργάζεται, να ζει σε σπίτι, να έχει ηλεκτρικό, νερό και θέρμανση, να πηγαίνει στο σχολείο, να πηγαίνει στον γιατρό, να πηγαίνει στο θέατρο, στην όπερα, στον κινηματογράφο, στις φιλαρμονικές ορχήστρες, να πηγαίνει στα γυμναστήρια και στα κολυμβητήρια και όλα αυτά ισοπεδωτικά δωρεάν, ώστε να μην αφήνει το πνεύμα του ανθρώπου να καλλιεργείται, σκεπτόμενο τρόπους για να επιβιώσει!
Η ΚΚέδικη ισοπέδωση δεν θα περάσει! Ζήτω ο ελεύθερος θάνατος από την πείνα και την εξαθλίωση!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια