Έντονες φήμες για προκήρυξη εκλογών…





Έντονες φήμες κυκλοφόρησαν από το βράδυ της Παρασκευής για άμεση προκήρυξη εκλογών. Οι φήμες αυτές στηρίχτηκαν στην κινητικότητα που παρατηρήθηκε στα στελέχη της Αριστεράς και στις οργανώσεις της! Η κινητικότητα αυτή παρατηρήθηκε πριν από την Τσικνοπέμπτη, αλλά εντάθηκε το βράδυ της Παρασκευής.
Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να πάρουν κάποια έγκυρη πληροφορία για διάγγελμα που θα προκηρύσσει εκλογές, δεν τα κατάφεραν μέχρι σήμερα το πρωί του Σαββάτου οπότε και υπήρξε «διαρροή»!
Η έντονη κινητικότητα που παρατηρήθηκε στο χώρο της Αριστεράς δεν οφειλόταν στην απόφαση για προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Όλη αυτή η κινητικότητα οφειλόταν στην θέληση της Αριστεράς να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την αυριανή ημέρα, για την Κυριακή της Αποκριάς!
Η Κυριακή της Αποκριάς είναι μεγάλη ημέρα για την Αριστερά και πρέπει να κηρυχτεί εθνική εορτή, καθώς είναι η καταλληλότερη ημέρα για να γιορτάζει ο Ελληνικός λαός την «πρώτη φορά αριστερά»! Τα αριστερά καρναβάλια δεν χρειάζεται και ν' αλλάξουν στολή! Θα είναι απλά ο εαυτός τους με τις ποικιλόχρωμες πουκαμίσες τους για καρναβαλικές φορεσιές και το πρόστυχο θράσος τους για σημαία!
Σύμφωνα με την «διαρροή» τα αριστερά καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα θα κρατούν πήλινους, ξύλινους και καροτένιους φαλλούς και θα κάνουν αδιάκριτες χειρονομίες στους πολίτες, μετατρέποντας όλη την χώρα σε «μπουρανί»! Οι πολίτες δεν αναμένεται να δυσανασχετήσουν από τις αδιάκριτες χειρονομίες των Αριστερών, αφού δύο χρόνια τώρα οι Αριστεροί τους προθερμαίνουν καθημερινά βάζοντάς τους χέρι!
Άντε καλή Αποκριά και χρόνια μας… βαθιά με την Αριστερά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια