Σιδηροδέσμιοι Έλληνες πατριώτες υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών!





Σιδηροδέσμιοι βρίσκονται για δεύτερη ημέρα Έλληνες πατριώτες που μάχονται υπέρ της πατρίδος, της θρησκείας, της οικογένειας και κατά του εξισλαμισμού της χώρας μας από τους πρόσφυγες και τα προσφυγόπουλα. Οι Έλληνες πατριώτες που προέταξαν τα στήθη τους για να μην μπούνε τα προσφυγόπουλα στο σχολείο των παιδιών τους βρέθηκαν σιδηροδέσμιοι!
Όχι! Δεν τους συνέλαβε το πρώτο αριστερό κράτος της Ελλάδας με τον αντιρατσιστικό νόμο που ψήφισε μετά βαΐων και κλάδων! Οι Έλληνες πατριώτες δεν συνελήφθησαν για να δικαστούν για υποκίνηση ρατσιστικών ενεργειών! Το κράτος της Αριστεράς στεκάμενο στο ύψος του δεν τόλμησε να συλλάβει και να δικάσει Έλληνες πατριώτες! Αντίθετα, πράττοντας το σωστό, δικάζει εκείνο το κομμούνι τον δήμαρχο της Πάτρας ο οποίος δεν επέτρεψε στους Έλληνες πατριώτες να προπαγανδίζουν την ανωτερότητα του εθνικοσοσιαλισμού ως πατριωτικής θεωρίας!
Οι Έλληνες πατριώτες που αντιστέκονται στην επέλαση των προσφύγων και των προσφυγόπουλων βρέθηκαν σιδηροδέσμιοι υπό των κομμουνιστοληστοσυμμοριτών! Πώς συνέβη αυτό το γεγονότο;! Οι συναγωνιστές Έλληνες πατριώται εδέθησαν στα κάγκελα του σχολείου με χοντρή αλυσίδα από κράμα τιτανίου την οποία κλείδωσαν με πανίσχυρο λουκέτο ασφαλείας για να μην μπορέσουν να τους διώξουν από το σημείο, ώστε να περάσουν τα προσφυγόπουλα και να μολύνουν τον ιερό χώρο του Ελληνικού σχολείου! Ενώ οι συναγωνιστές φώναζαν συνθήματα κατά των προσφύγων και των κομμουνιστών, εμφανίστηκε μία ομάς κομμουνιστών που προσέτρεξε σε συμπαράσταση των μιαρών προσφύγων! Τότε ένας συναγωνιστής Έλλην πατριώτης εκέκραξε «πίσω κομμούνια και σας φάγαμε» κι άρχισε να μασά μία ανακοίνωση κατά των προσφύγων που κρατούσε στα χέρια του! Οι υπόλοιποι συναγωνιστές μιμούμενοι τον συναγωνιστή που εκέκραξε άρχισαν να φωνάζουν «πίσω κομμούνια και σας φάγαμε» και άρχισαν να καταπίνουν ότι είχαν στα χέρια τους! Ένας κατάπινε μια τυρόπιτα, άλλος κατάπινε ένα τοστ, τρίτος κατάπινε μια σημαία, τέταρτος κατάπινε ένα τσαντάκι και ο συναγωνιστής που κρατούσε τα κλειδιά από το λουκέτο κατάπιε τα κλειδιά!
Το πρόβλημα είναι ότι οι συναγωνιστές Έλληνες πατριώτες θα παραμείνουν για πολλές ημέρες δεμένοι στα κάγκελα του σχολείου διότι ο συναγωνιστής που κατάπιε τα κλειδιά είναι δυσκοίλιος και παρά τα απανωτά κλύσματα θα κάνει πολλές ημέρες να αφοδεύσει τα κλειδιά! Παρά τις βαριές αλυσίδες το ηθικό των συναγωνιστών παραμένει ακμαίο διότι θυσιάζονται για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια αναμένοντας να τους λυτρώσει το χέσιμο του συναγωνιστή!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια