Ο Ελληνικός λαός δεν είναι ρατσιστής αλλά θύμα, όπως και οι πρόσφυγες

Μπορεί ο Ελληνικός λαός να μην ξεριζώθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια από τα χώματά του, μπορεί να μην πήρε τον δρόμο της προσφυγιάς, αλλά μακελεύτηκε. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις συνηγόρησαν σ’ αυτήν την διαδικασία και έκαναν μάλιστα τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να μακελευτεί ο Ελληνικός λαός. Είναι ρατσιστής ο Ελληνικός λαός; Αντέδρασε ο Ελληνικός λαός ρατσιστικά στην είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών μουσουλμάνων στην χώρα μας; Γιατί δεν φοβήθηκε τότε ο Ελληνικός λαός ότι θα εξισλαμιστεί η Ελλάδα; Γιατί δεν φοβήθηκε τότε ο Ελληνικός λαός ότι οι Αλβανοί θα παίξουν στην Ελλάδα το παιχνίδι της Τουρκίας; Τι έγινε στην Ελλάδα με τους Αλβανούς; Μέσα σε λίγα χρόνια έχουν σχεδόν αφομοιωθεί από την Ελληνική κοινωνία, έχουν γίνει μικτοί γάμοι και για να καταλάβεις πλέον ότι κάποιοι είναι Αλβανοί πρέπει να μιλήσουν Αλβανικά μεταξύ τους; Γιατί τότε δεν αντέδρασαν οι Έλληνες ρατσιστικά, πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων; Επειδή τότε στην Ελλάδα υπήρχαν και χρήματα και δουλειές. Οι Έλληνες, οι τεμπέληδες όπως μας χαρακτήρισαν οι Ευρωπαίοι, δέχτηκαν στην Ελλάδα ένα εκατομμύριο Αλβανούς. Γι’ αυτούς τους Έλληνες οι Ευρωπαίοι λίγο αργότερα είπαν ότι ένα έβγαζαν και δέκα έτρωγαν! Οι Έλληνες ταυτόχρονα δέχτηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Πόντιους ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, αλλά και άλλους οι οποίοι δεν ήταν ομογενείς. Παρ’ όλα αυτά ούτε η Ελλάδα κατέρρευσε οικονομικά, ούτε οι Έλληνες, στην συντριπτική τους πλειονότητα, φέρθηκαν ρατσιστικά. Γιατί; Γιατί οι Έλληνες ζούσαν σχετικά καλά,  γιατί υπήρχαν δουλειές, στις οποίες απορροφήθηκαν πρόσφυγες και μετανάστες.
Έγιναν οι Έλληνες απότομα ρατσιστές και δεν θέλουν τους πρόσφυγες; Δεν έγιναν οι Έλληνες ρατσιστές. Κυνηγημένοι μέσα στην ίδια τους τη χώρα έγιναν. Κυνηγημένοι από αυτούς τους ίδιους που ξεριζώνουν και τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από την πατρίδα τους. Την ίδια στιγμή που οι μεταναστευτικές και οι προσφυγικές ροές άρχισαν να φέρνουν χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι και οι Ελληνικές κυβερνήσεις είπαν τους Έλληνες τεμπέληδες και τους φόρτωσαν τα μνημόνια, για να ξεχρεωθούν τα χρήματα που έφαγαν οι μεγαλοκαρχαρίες κι όχι ο Ελληνικός λαός. Αντί οι Ελληνικές κυβερνήσεις να απαιτήσουν από την Ευρώπη να μην επιβάλει μνημόνια στην Ελλάδα και να σβηστεί το Ελληνικό χρέος εξαιτίας του ότι η Ελλάδα σήκωνε το προσφυγικό/μεταναστευτικό πρόβλημα, οι Ελληνικές κυβερνήσεις επέβαλαν εξοντωτικά μνημόνια στον Ελληνικό λαό ακόμα και με κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα. Εάν η ζωή του Ελληνικού λαού δεν είχε διαταραχτεί, εάν οι Έλληνες δεν καταστρέφονταν οικονομικά, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν περνούσαν από πάνω τους σαν οδοστρωτήρες, οι Έλληνες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα ούτε με τους σημερινούς πρόσφυγες και μετανάστες. Θα τους έπαιρναν στις δουλειές τους, όπως πήραν τους Αλβανούς. Ρατσιστές τους Έλληνες τους έκαναν τα μνημόνια, τα οποία όμως ψήφισαν όλοι αυτοί που σήμερα δήθεν σκοτώνονται για το αν οι πολιτικές τους είναι ρατσιστικές ή πατριωτικές. Οι πολιτικές τους είναι σκληρά αντιλαϊκές.
Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές. Είναι διωκόμενοι στην ίδια τους τη χώρα. Στρέφονται κατά των προσφύγων και των μεταναστών γιατί εκεί τους οδήγησαν οι κυβερνήσεις με τα μνημόνιά τους. Κανονικά ο Ελληνικός λαός θα έπρεπε να πάρει στο κυνήγι τις κυβερνήσεις του. Το προσφυγικό/μεταναστευτικό θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί από τις Ελληνικές κυβερνήσεις για να μην περάσουν τα μνημόνια. Το προσφυγικό/μεταναστευτικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και τώρα για να αρθούν οι μνημονιακοί νόμοι και οι μνημονιακές υποχρεώσεις. Οι εντολοδόχοι όμως της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν θέλουν να κάνουν καμία τέτοια διαπραγμάτευση παρά στέλνουν τους Έλληνες, των οποίων οι παραπάνω οργανισμοί θα αρπάξουν τα σπίτια, με τουφέκια να αναχαιτίσουν αυτούς των οποίων τα σπίτια βομβάρδισαν οι ίδιοι οργανισμοί.
Διαίρει (τους ξυπόλυτους) και βασίλευε!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια