ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!! Γιατι πρέπει να μην ξεχνάμε .......

Γράφει ο Active Citizen Cris

1999 Επέμβαση και διάλυση της Γιουγκοσλαβίας από ΝΑΤΟ - Αμερική ΕΕ. (στο όνομα λέει της δημοκρατίας) Η επέμβαση αυτή έγινε χωρίς καν την έγκριση του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ. Θυμηθείτε τι γινόταν τότε στη Θεσσαλονίκη και ποιοι αντιστάθηκαν σθεναρά σ όλα αυτά.

2001 Τρομοκρατικό χτύπημα στην Αμερική. Για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν χρεώνουν το ΙΡΑΚ γι αυτό το χτύπημα και ότι διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής. Παρά του ότι η επιτροπή που συστήθηκε και έλεγξε το ΙΡΑΚ, για του όλου το αληθές, δεν βρήκε απολύτως τίποτα αποφασίζεται ο βομβαρδισμός του ΙΡΑΚ το 2003 με πρωτεργάτες Αμερικανούς και Αγγλους με την αμέριστη συμπαράσταση των χωρών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαικής ένωσης.

2011 Σχεδόν ταυτόχρονα και πάλι στο όνομα της δημοκρατίας η πολιτισμένη δύση υποδαυλίζει διαδηλώσεις τόσο στη Συρία (βλέπε αγωγούς πετρελαίου) όσο και στη Λιβύη εναντίον του «δικτάτορα» Άσαντ και του «δικτάτορα» Καντάφι (όλως τυχαία εκείνη την εποχή ο Καντάφι οραματίζεται την δημιουργία της ένωσης των Αφρικανικών πολιτειών) αντίστοιχα. Οι μόνες χώρες που καταδίκασαν αυτές τις πρακτικές και τις επεμβάσεις εκείνη την εποχή ήταν η Ρωσία η Κίνα η Βραζιλία και η Ινδία.

Όλως παραδόξως για την επίτευξη των στόχων της δύσης χρησιμοποιούνται – υποκινούνται (αφού πρώτα χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από την πολιτισμένη δύση) ομάδες οι οποίες δέκα χρόνια πριν είχαν χρεωθεί το τρομοκρατικό κτύπημα στην Αμερική.

Η χρηματοδότηση και ο εξοπλισμός του Ισλαμικού κράτους γίνεται κατά κόρον δια μέσου της Τουρκίας η οποία εποφθαλμιά στην προσάρτηση εδαφών από την διάλυση της Συρίας.

Τα Γαλλόπουλα βομβαρδίζουν την Λιβύη.

Η χώρα μας άλλοτε ενεργά (φρεγάτα υποστήριξης επέμβασης στη Λιβύη) και άλλοτε όχι στηρίζει όλες τις παραπάνω ενέργειες και στην καλύτερη ουδέποτε τις καταδίκασε.
Αποκορύφωμα όλων ήταν η απέλαση και το κλείσιμο της Συριακής πρεσβείας στην χώρα μας, η απέλαση των Ρώσων διπλωματών απ αυτούς που κόπτονται σήμερα και δείχνουν να νοιάζονται για τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Η σημερινή δήλωση υποταγής (Πλέον αξιόπιστος και προβλέψιμος σύμμαχος) σε δυνάμεις που δημιούργησαν και δημιουργούν το πρόβλημα δεν βοηθά καθόλου τη χώρα μας.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και γιγαντώθηκε το πρόβλημα. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.

Φιλανθρωπία εξ αποστάσεως – Ρατσισμός !!!!
Δύο έννοιες που είναι το ίδιο επικίνδυνες για την χώρα και για την ανθρωπότητα γενικά.

Είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί που ανέχονται και ενισχύουν την μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό στην κοινωνία μας.

Είναι όμως το ίδιο επικίνδυνοι αυτοί που δημιούργησαν την Μόρια να κατηγορούν το λαό της Λέσβου συλλήβδην ρατσιστές. Άκουσον άκουσον το πλέον δημοκρατικό κομμάτι της Ελληνικής επικράτειας.

Είναι πολύ εύκολο (αλλά και ανήθικο) να κάθεσαι στα σαλόνια των Βρυξελών με τους παχυλότατους μισθούς και τα μύρια ευρωπουλακίων στους λογαριασμούς να κατηγορείς συλλήβδην ( μεσω facebook και twiter) μεγάλα κομμάτια του Ελληνικού λαού (που και με την δικιά σου ευθύνη βιώνουν ένα τεράστιο πρόβλημα εδώ και μια δεκαετία) για ρατσισμό και ξενοφοβία.

Είναι πολύ εύκολο να αποφασίζω εγώ για την δημιουργία (κέντρων φιλοξενίας, Hot spot, οπως θέλετε πείτε τα ) κοντά στο σπίτι του γείτονα και μετά να τον κατηγορώ για ρατσιστή.

Είναι απαράδεκτο (κάποιος που δηλώνει αριστερός) να λέει ότι οι άνθρωποι του Εβρου (συλλήβδην) που αντιστέκονται σε ένα ξεκάθαρα οργανωμένο σχέδιο του γείτονα αντιστέκονται για να σώσουν τις παράνομες βίλες τους.

Είναι πολύ εύκολο (οσο και ανήθικο) κάποιος που πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία να κατηγορεί μια μάνα (σαν ρατσίστρια) που πηγαίνει τα παιδιά της σε δημόσιο σχολείο (με προσφυγόπουλα) επειδή ζητάει και προσπαθεί να προφυλάξει τα παιδιά της καθαρά και μόνο από άποψη υγείας και όχι για λόγους ρατσισμού.

Επειδή το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό αξίζει κανείς πριν βγάλει τα συμπεράσματα του να βάλει όλα αυτά τα δεδομένα (και όχι μόνο) στο μυαλό του και μετά να εκφέρει άποψη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια