Ακούστε όλοι εσείς που ετοιμάζεστε να βγείτε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσετε γιατρούς και νοσηλευτές…

Πλήθυναν τα καλέσματα για να βγούμε στα μπαλκόνια στις 21:00 ή στις 22:00 ή και στις 21:00 και στις 22:00 η ώρα το βράδυ και ν’ αρχίσουμε να χειροκροτάμε γιατρούς, νοσηλευτές και πληρώματα του ΕΚΑΒ!
Γιατροί, νοσοκόμοι και πληρώματα του ΕΚΑΒ είναι ήδη εξαντλημένοι στο υποστελεχωμένο σύστημα Υγείας που δουλεύουν. Με τον κοροναϊό θα καταρρεύσουν εντελώς. Εκτός από αυτό κάποιοι γιατροί και νοσηλευτές μπαίνουν σε καραντίνα γιατί ήρθαν σε επαφή με άτομα που προσβλήθηκαν από τον κοροναϊό, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να σηκώνουν δυσβάσταχτο βάρος. Μέρα την ημέρα θα αυξάνονται και αυτές οι περιπτώσεις.
Τα χειροκροτήματά μας, αν μάλιστα είναι δυνατά και παρατεταμένα, θα πάνε να κάνουν βάρδιες στα νοσοκομεία; Δεν έχουν ανάγκη αυτήν τη στιγμή οι γιατροί, οι νοσηλευτές και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να τους επιβραβεύσουμε. Προσωπικό πρέπει να προσληφθεί άμεσα. Θα απαιτήσουμε η κυβέρνηση να στελεχώσει εδώ και τώρα τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ; Θα απαιτήσουμε τέτοιο πράγμα ή θα βγούμε στα μπαλκόνια μας να χειροκροτάμε, νομίζοντας ότι κάναμε το χρέος μας απέναντι στο προσωπικό Υγείας και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τίποτα παραπάνω;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια