Ν. Παπαναστάσης: Μεγάλοι κίνδυνοι από την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς (VIDEO)


Τις θέσεις του ΚΚΕ για τα ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας ανέπτυξε ο βουλευτής του Κόμματος, Νίκος Παπαναστάσης, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής (Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας), η οποία συνεδρίασε με αντικείμενο την «ενημέρωση των σπουδαστών της Σχολής Εθνικής Άμυνας για εθνικά θέματα».

Υπογράμμισε πως τη στάση της Τουρκίας θα πρέπει να την εξετάσουμε μέσα στο πλαίσιο των ευρύτερων ανταγωνισμών στην περιοχή και στηλίτευσε την πολιτική του εφησυχασμού που καλλιεργούν η σημερινή και η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Ν. Παπαναστάσης προειδοποίησε πως η βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς γεννά σοβαρούς κινδύνους, προσθέτοντας πως το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο. Μάλιστα, υπενθύμισε τη δήλωση του γενικού γραμματέα της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας ότι Ελλάδα και Τουρκία «στο ΝΑΤΟ συνεργάζονται κάθε μέρα».

Επίσης εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Η στήριξη αυτή έχει εκφραστεί εμπράκτως, με την κατάθεση δεκάδων Ερωτήσεων στη Βουλή από το ΚΚΕ. 

Πηγή: 902

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια