Ξεκίνησαν οι εργασίες του «συνεδρίου» - παρωδία - Οι προσπάθειες για αποκλεισμό αντιπροσώπων των ταξικών δυνάμεων έπεσαν στο κενό


Μετά την άθλια διαδικασία τριπλού αστυνομικού ελέγχου στην οποία η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ υπέβαλε τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των εργαζομένων, με απαράδεκτες εκφυλιστικές διαδικασίες εξπρές ξεκίνησαν και οι εργασίες του «συνεδρίου»-παρωδία που διοργανώνουν οι ηγεσίες του εργατοπατερισμού.

Οι προσπάθειες για αποκλεισμό αντιπροσώπων των ταξικών δυνάμεων έπεσαν στο κενό ενώ με παρέμβασή της η ΔΑΣ μετέφερε την απαίτηση εκατοντάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων για να γίνει ένα πραγματικό συνέδριο εργατών.

Σε αυτά τα πλαίσια έθεσε τα εξής ζητήματα:

  • Να αποχωρήσει η Αστυνομία από όλους τους χώρους του Συνεδρίου.
  • Να σταματήσει η απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου που έχει επιβληθεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.
  • Να συζητηθούν στο σώμα του συνεδρίου μία μία οι σοβαρές καταγγελίες για δεκάδες νόθους αντιπροσώπους και αντιπροσώπους που προκύπτουν από την απροκάλυπτη παρέμβαση της εργοδοσίας.
  • Να γίνει τουλάχιστον διήμερο συνέδριο, προκειμένου να μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση και αντιπαράθεση για όλα όσα καίνε τους εργαζόμενους, για τον προσανατολισμό του εργατικού κινήματος.
Με προκλητικές αιτιάσεις και χωρίς να επιτρέψουν καμία συζήτηση στους συνέδρους, οι δυνάμεις του εργατοπατερισμού, αφού πρώτα επιχείρησαν να προσπεράσουν όλα τα παραπάνω, τελικά τα καταψήφισαν, επιβεβαιώνοντας και τις πραγματικές στοχεύσεις τους από την παρωδία που έχουν στήσει.

Όπως ανέφερε σε tweet στον λογαριασμό του το Π.Α.ΜΕ. : 

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν την πρόταση της ΔΑΣ για να φύγουν τα ΜΑΤ και η αστυνομία από τον χώρο του συνεδρίου.

Όλα αυτά λίγες ώρες αφότου το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “ψεύτικα δίπολα” και δήθεν σύμπραξη ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ κατά των συνδικαλιστικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, ανακαλύπτοντας “κομματικούς στρατούς” σε όσους αντιδρούν στον εκφυλισμό κάθε έννοιας εργατικού συνεδρίου. Ακόμα και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, είχε φροντίσει να κρατήσει αποστάσεις από τα ΜΑΤ, απλά τσουβαλιάζοντάς τα με τις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις που διαμαρτύρονται. Οι συνδικαλιστές του όμως δεν έχουν ανάγκη να τηρήσουν τέτοιες λεπτές ισορροπίες ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται. Οπότε επέλεξαν – για πολλοστή φορά – να εναγκαλιστούν με τη συνδικαλιστική μαφία, αποδεικνύονται σε κάθε καλόπιστο εργαζόμενο ότι αποτελούν σε απόλυτο βαθμό μέρος του προβλήματος. Να τους χαίρονται εκεί στην Κουμουνδούρου.

Πηγή: 902, katiousa.gr, twitter.com/PAMEhellas

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια