Αυτή η ρατσιστική ΕΡΤ είναι η ΕΡΤ που υπερασπίσαμε;!

Να κλάψεις ή να κλάψεις πολύ;
Το χάλι στο τηλεοπτικό τοπίο είναι γνωστό. Αλλά οι άλλοι σταθμοί είναι ιδιωτικοί, είναι οι σταθμοί κάποιων λεφτάδων από τους οποίους δεν περιμένεις άλλη συμπεριφορά. Οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν παραχωρήσει μόνιμο στασίδι στους συνδικαλιστές αστυνομικούς για να υπερασπίζονται ξυλοδαρμούς πολιτών, ενδεχόμενους βιασμούς επίορκων αστυνομικών, κακοποιήσεις και διαπομπεύσεις αθώων. Η ΕΡΤ όμως; Η ΕΡΤ που υπερασπίσαμε μέρες και νύχτες απέναντι στους ροπαλοφόρους με την απορία πότε θα μας επιτεθούν; Αυτή η ΕΡΤ νομιμοποιείται να έχει δώσει στασίδι σ’ αυτούς που με τα ρόπαλα περίμεναν διαταγή για να εισβάλουν μέσα σ’ αυτήν κι όχι μόνο να τους δίνει στασίδι, αλλά να τους αφήνει αναπάντητα να ξερνούν ρατσιστικό δηλητήριο;
Σήμερα το πρωί η ΕΡΤ φιλοξένησε έναν συνδικαλιστή της Αστυνομίας. Ο ρατσιστής αυτός συνδικαλιστής αστυνομικός μίλησε για εγκληματοπαραγωγές χώρες που κάνουν εξαγωγή εγκληματιών! Ο απροκάλυπτος αυτός ρατσιστής μίλησε δηλαδή για λαούς που έχουν το έγκλημα στο γενετικό τους υλικό! Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αντέδρασαν πολύ ήπια ρωτώντας αν υπάρχουν τέτοιοι λαοί. Ο ρατσιστής συνδικαλιστής αστυνομικός επέμεινε πολύ επιθετικά στην άποψή του και οι αστυνομικοί με το μικρόφωνο, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, αντί να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές, ανέχτηκαν αυτές τις ακραίες ρατσιστικές κραυγές. Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ακριβώς όπως περιγράφει κάποιους δημοσιογράφους η Ελληνοφρένεια ως Μπαλούρδους, ως δημοσιογράφους ΜΑΤ!
Λυπόμαστε καθώς θυμόμαστε εκείνην την νύχτα, που έξω από την ΕΡΤ3 έβρεχε και η υγρασία τρυπούσε το κόκαλο και εμείς στεκόμασταν απέναντι από τους ροπαλοφόρους για να μην τους αφήσουμε να εισβάλουν. Ανατριχιάζουμε καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι δυστυχώς υπερασπίζαμε και ΜΑΤατζήδες με μικρόφωνο, δημοσιογράφους που ανέχονται τον ρατσισμό. Δεν μετανιώνουμε γιατί εμείς υπερασπίζαμε τη Δημόσια Τηλεόραση και την Ορχήστρα των Χρωμάτων και ξανά το ίδιο θα κάναμε, αλλά δεν μπορούμε να μην στεναχωριόμαστε καθώς βρίσκουμε αυτούς ανάμεσα στους οποίους στεκόμασταν, αυτούς που ήταν μέσα στην ΕΡΤ και αυτούς που ετοιμάζονταν να εισβάλουν σ’ αυτήν, να έχουν συμμαχήσει και να στέκονται απέναντι μας και απέναντι στους κυνηγημένους, άλλοι κραδαίνοντας τα ρόπαλα και άλλοι κραδαίνοντας τα μικρόφωνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια