«Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή» είναι ο στίχος άθλιε ρατσιστή προσφυγοφάγε…

Τα γουρούνια οι ρατσιστές αποφάσισαν εκτός από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να λιθοβολήσουν και να ξεσκίσουν τον εθνικό ύμνο. Αφού λοιπόν έβγαλαν τη ρατσιστική τους χολή στα μικρόφωνα, αφού είπαν ένα σωρό απάνθρωπα και βρωμερά, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη ρατσιστική συγκέντρωσή τους μαγαρίζοντας των εθνικό ύμνο. Άρχισαν λοιπόν τα Ελληναράδικα γουρούνια να κραυγάζουν «σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει τη γη». Δεν γνώριζαν που τοποθετείται η κόψη και που η όψη κι έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μόνο την όψη. Αυτοί οι άθλιοι τύποι που σ’ αυτήν την ηλικία δεν έχουν μάθει ακόμα τον εθνικό μας ύμνο, αυτοί οι μισάνθρωποι λιθοβολούν μωρομάνες και βρέφη.
Όλα αυτά γράφονται υπό μεγάλη ψυχολογική φόρτιση από κάποιον που στάθηκε εκατοντάδες φορές προσοχή αποδίδοντας τον εθνικό ύμνο ένστολος ακόμα από ηλικίες που αυτοί οι Ελληναράδες τις μόνες στολές που ήξεραν ήταν του ζορό, του σούπερμαν, του καουμπόι, του αρλεκίνου, του παλιάτσου στα καρναβάλια, υπό μεγάλη ψυχολογική φόρτιση γιατί έρχεται στο μυαλό η πιο ωραία απαγγελία του εθνικού μας ύμνου που ακούστηκε ποτέ. Γιατί έτσι απαγγέλουν τον εθνικό ύμνο μισάνθρωποι, γουρούνια, ρατσιστές Ελληναράδες όσοι τον βιώνουν πραγματικά, όσοι τον θεωρούν σάρκα από τη σάρκα τους…
Ακούτε Ελληναράδες πατριώτες της πλάκας πώς απαγγέλει τον εθνικό ύμνο ένας καταληψίας του Πολυτεχνείου που σίγουρα δεν παρίστανε τον εθνικόφρονα Ελληναρά και που σίγουρα θα τον αντιμετωπίζατε όπως αντιμετωπίζετε τους πρόσφυγες; Δεν σκέπτεται που είναι η κόψη και που είναι η όψη Ελληναράδες πατριώτες της πλάκας γιατί πάνω απ’ όλα αυτό που μιλάει σ’ αυτήν την απαγγελία δεν είναι στόμα αλλά ψυχή. Καταλάβατε μπατριώτες του απόπατου;!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια