Δεν άφησαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης να καταθέσει στεφάνι στο Άγαλμα του Τρούμαν!

Ένταση δημιουργήθηκε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη καθώς μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς δεν άφησαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι στο Άγαλμα του Τρούμαν. Οι αριστεριστές μάλιστα κατέστρεψαν το στεφάνι του ΣΥΡΙΖΑ.
Διάφορα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να κατηγορήσουν το ΚΚΕ για την παρακώλυση κατάθεσης στεφάνου στο Άγαλμα του Τρούμαν, αλλά το ΚΚΕ δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. Στο περιστατικό «αγκαλιάστηκαν» οι συνεταίροι διαδηλωτές στήριξης της διαπραγμάτευσης Τσίπρα. Τους θυμάστε; Αυτοί που πιάστηκαν στα χέρια το Σάββατο είναι οι ίδιοι που διαδήλωναν μαζί για να πετύχει η διαπραγμάτευση του Τσίπρα με τους τοκογλύφους.
Από την πλευρά της η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά απαντάει για το περιστατικό ότι δεν είχε καμία πρόθεση να μην αφήσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι! Απλά η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύτηκε και αντί για το Άγαλμα του Τρούμαν πήγε να καταθέσει το στεφάνι στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης! Έτσι οι αριστεριστές το μόνο που έκαναν ήταν να προσπαθήσουν να δείξουν στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ το δρόμο για την Αθήνα και το Άγαλμα του Τρούμαν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια