Πρόσφυγες λεηλάτησαν το Δημοτικό Θέατρο Αθηνών!

Σε μια ακόμη βαρβαρότητα προέβησαν πρόσφυγες σε βάρος της χώρας που τους δέχτηκε και τους φιλοξενεί. Πρόσφυγες, που με την ανοχή του κράτους κατέλαβαν τα 81 θεωρεία του Δημοτικού Θεάτρου Αθηνών και τα χρησιμοποιούν ως καταλύματα, κατέστρεψαν τα σκηνικά και τα έπιπλα του θεάτρου χρησιμοποιώντας τα ως καύσιμη ύλη γιατί κρύωναν. Οι πρόσφυγες δηλαδή που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Θέατρο Αθηνών δεν φτάνει που μαγειρεύουν, πλένουν και απλώνουν τις μπουγάδες τους εντός του θεάτρου, αλλά από πάνω άναψαν σόμπες μέσα στο χώρο με κίνδυνο να γίνει παρανάλωμα του πυρός αυτό το στολίδι που σχεδιάστηκε από τον Τσίλερ. Οι πρόσφυγες προέβησαν και σε άλλες λεηλασίες του χώρου καταστρέφοντας περιουσία του θεάτρου, καταστρέφοντας δηλαδή δημόσια περιουσία. Με αυτόν τον τρόπο λένε ευχαριστώ οι πρόσφυγες στη χώρα που τους υποδέχτηκε και τους έδωσε στέγη. Να τους χαίρονται όσοι τους αγαπάνε τόσο πολύ και τους υπερασπίζονται και να τους πάρουν στα σπίτια τους για να μην καταστρέφουν δημόσια περιουσία όπως είναι το Δημοτικό Θέατρο Αθηνών!!
ΥΓ1. Το Δημοτικό Θέατρο Αθηνών εγκαινιάστηκε το 1888 και χαρακτηρίστηκε το «καλλίτερον της Ευρώπης».
ΥΓ2. Οι πρόσφυγες που κατέλυσαν στο Δημοτικό Θέατρο Αθηνών με απόφαση του Υπουργείου Υγείας ήταν Έλληνες της Μικράς Ασίας το 1922.
ΥΓ3. Καμία πρόθεση δεν είχαν οι πρόσφυγες να κάνουν καμία ζημιά στο θέατρο. Οι ζημιές που έγιναν ήταν για τις ανάγκες τις επιβίωσης.
ΥΓ4. Κανένας δεν ρώτησε τους Έλληνες της Μικράς Ασίας για να τους ξεριζώσει. Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου ήταν θύματα στρατιωτικών επεμβάσεων και πολιτικών μαγειρεμάτων.
ΥΓ5. Το Δημοτικό Θέατρο Αθηνών γκρεμίστηκε το 1940 από τον υπουργό Διοικήσεως Πρωτευούσης, Κοτζιά, του οποίου το όνομα δόθηκε στην πλατεία για να τιμηθεί η βαρβαρότητα του γκρεμίσματος του Θεάτρου, ίσως και για να τιμηθεί η βαρβαρότητα του ξηλώματος των Μουσών από την πλατεία Ομονοίας που επίσης ο ίδιος διέπραξε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια