Ακούγοντας ρατσιστικές χυδαιότητες περιμένοντας την «Ελληνοφρένεια»…

Εάν είχατε μία τίγρη της Βεγγάλης και μία απλή τίγρη θα τις διασταυρώνατε ποτέ; Θα αφήνατε δηλαδή να εξαφανιστεί η τίγρη της Βεγγάλης μέσα από μία διασταύρωση με μία απλή τίγρη; Εάν η τίγρη της Βεγγάλης έρεπε προς τη διασταύρωση με μία απλή τίγρη δεν θα την αποτρέπατε για να μη χαθεί το είδος; Όπως ακριβώς δεν είναι ανεκτή και φυσιολογική μία διασταύρωση τίγρεως της Βεγγάλης και απλής τίγρεως, έτσι δεν είναι ανεκτή και φυσιολογική η διασταύρωση του Έλληνος με Αφγανούς, Πακιστανούς και άλλους κατώτερους λαούς!
Αυτά ακούγαμε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 περιμένοντας να ακούσουμε την «Ελληνοφρένεια». Αυτά τα έλεγε ένας καλός ακροατής που τηλεφώνησε στην καλή εκπομπή και αυτό που είχε να του πει ο καλός δημοσιογράφος ήταν ότι η ανάμειξη δεν είναι κακή όταν είναι σε μικρό δείγμα γιατί αυτό γίνεται και στη Σουηδία. Το πρόβλημα είναι όταν αυτό γίνεται μαζικά, όπως γίνεται με την μαζική άφιξη προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα! Ρατσισμός δηλαδή με το κιλό! Κακός ο ρατσισμός σε μικρό δείγμα μπασταρδέματος, καλός ο ρατσισμός σε μεγάλο δείγμα μπασταρδέματος γιατί το πολύ μπαστάρδεμα δεν είναι φυσιολογικό. Ο καλός δημοσιογράφος μάλιστα είπε στον καλό ακροατή με τις ενδιαφέρουσες ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις ότι πρέπει να μιλάνε πιο συχνά. Ο καλός δημοσιογράφος μάλιστα μας έφαγε δέκα λεπτά από την «Ελληνοφρένεια» που ήδη είχε ξεκινήσει για να ακούμε τη ρατσιστική φωνή που φιλοξενούσε και άντε να μας πείσεις τώρα ότι δεν το έκανε επίτηδες ξέροντας τι κοινό άκουγε την εκπομπή του εκείνην την ώρα.
Αυτό που πρέπει να ξέρει ο καλός δημοσιογράφος και ο ρατσιστής φιλοξενούμενός του είναι ότι ο άνθρωπος δεν είναι τίγρης, δεν είναι ζώο. Εάν οι ίδιοι θέλουν να είναι ζώα με γεια τους με χαρά τους αλλά δεν μπορούν να θέλουν να ρίξουν και τους υπόλοιπους στα τέσσερα. Τους δίνουμε το δικαίωμα να πέσουν στα τέσσερα οι ίδιοι και να καθίσουν να τους καβαλάει όποιος θέλει.
Ο μεγάλος μπατριώτης ακροατής αυτές τις μ@λ@κίες περί μπασταρδεμάτων και τίγρεων να πάει να τις πει στον Μέγα Αλέξανδρο αφού πρώτα κοιταχτεί στον καθρέφτη και κοιτάξει τα αδέλφια του και τα ξαδέλφια του για να διαπιστώσει ότι στο άριο σόι του άλλος είναι πιο μαύρος κι απ’ τους Πακιστανούς κι απ’ τους Αφγανούς κι άλλος είναι πιο ξανθός κι από τους Νορβηγούς, ώστε να αντιληφθεί το αγράμματο ζώο ότι δεν χρειάζεται να μας μπασταρδέψουν οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί και οι Νιγηριανοί αφού έχουμε μπασταρδευτεί πολύ καιρό πριν.
Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική τενεκέδες ξεγάνωτοι και την παιδεία. Το αίμα είναι μπασταρδεμένο πάρα πολλά χρόνια πριν και καλά κάνει. Άλλωστε όποιος ζει σ’ αυτήν την περιοχή, σ’ αυτό το σταυροδρόμι και ισχυρίζεται ότι είναι καθαρόαιμος κι ότι δεν έχει μπασταρδευτεί τουλάχιστον με Σλάβο είναι ένας μεγάλος μ@λάκ@ς, όπως έλεγε και ο Βασίλης Ραφαηλίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια