Τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σλάβος…

Τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σλάβος και αυτό μαρτυρά η φωνή διάφορων Σλαβόφωνων της Ελλάδας που κραυγάζουν ότι είναι απόγονοι του μεγάλου στρατηλάτη. Άνθρωποι με αλλαγμένα ονόματα, αφού μετέτρεψαν τα ονόματά τους σε προσφυγικά για να χαθούν στο πλήθος και να γλιτώσουν από το κυνήγι του Ελληνικού κράτους που τους καταδίωκε γιατί δεν είχαν Ελληνικό αίμα, παινεύονται ότι είναι ντόπιοι Έλληνες και αντιδρούν στην εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων.
Τους Σλαβόφωνους τους αγαπάμε. Με αυτούς μεγαλώσαμε, στα ίδια σχολεία πήγαμε, χορεύουμε τους χορούς τους όπως τους δικούς μας, μας αρέσουν οι ήχοι τους, μας αρέσει η μουσική τους, μας αρέσει κι η γλώσσα τους γι’ αυτό πολλές φορές χρησιμοποιούμε λέξεις τους. Αυτοί που μας προκαλούν εμετό είναι εκείνοι οι Σλαβόφωνοι που έχουν ανεβεί στα κεραμίδια και έχουν γίνει πιο ρατσιστές από τον Κασιδιάρη. Εμετό μας προκαλούν κάτι τύποι που μετέτρεψαν τα Σλάβικα επίθετά τους σε Ποντιακά και σήμερα ξερνούν περισσότερη φασιστική χολή κι από το Μιχαλολιάκο.
Παρ’ όλα αυτά εμείς δεν θα γίνουμε σαν κι αυτούς και δεν θα τους φωνάξουμε εκείνο το χυδαίο ρατσιστικό και φασιστικό «κωλοβούλγαροι», που τους το φώναζαν όλοι εκείνοι οι αλήτες που δεν τους γούσταραν γιατί ήταν Σλαβικής καταγωγής. Θα μας επιτρέψουν όμως να τους πούμε ότι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν μπορούν να είναι γιατί οι πρόγονοί τους έφτασαν σ’ αυτήν την περιοχή οκτακόσια περίπου χρόνια μετά το θάνατο του Αλέξανδρου. Ότι έζησαν σ’ αυτήν την περιοχή παραπάνω χρόνια από εμάς είναι δεδομένο και σεβαστό. Είναι όντως ντόπιοι κάτοικοι. Απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είναι και δεν είναι για έναν ακόμη λόγο. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν ρατσιστής. Ο Μέγας Αλέξανδρος αναμίγνυε πληθυσμούς. Αυτοί κραυγάζουν «έξω οι ξένοι».