Ο Ηλίας Κασιδιάρης υπουργός Παιδείας

Στον Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισε να εμπιστευτεί ο πρωθυπουργός της χώρας το υπουργείο Παιδείας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, το όνομα του οποίου ακουγόταν για άλλα υπουργεία, τοποθετήθηκε τελικά στο κρίσιμο για την διάπλαση της νεολαίας υπουργείο. Η τελική απόφαση για την τοποθέτηση Κασιδιάρη στο υπουργείο Παιδείας πάρθηκε από κοινού από τον ίδιο και τον πρωθυπουργό της χώρας Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε χθεσινή συνέντευξή του στην τηλεόραση τόνισε ότι η Ιστορία «θα πάψει να είναι κοινωνικού χαρακτήρα» αλλά «να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση».
Ουπς… Τελικά υπουργός Παιδείας δεν είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρωθυπουργός δεν είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος! Τελικά τη δήλωση για την «αναμόρφωση» της ιστορίας δεν την έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης! Τελικά αυτήν την δήλωση την έκανε κάποια Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη!
ΥΓ1. Μετά την ιστορία στόχος της Κεραμέως είναι να αναπτύσσουν την εθνική συνείδηση η κοινωνιολογία, η φυσική και η χημεία.
ΥΓ2. Θα αναρωτηθεί κανείς: Είναι κακή η ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης από το μάθημα της ιστορίας; Ας το σκεφτεί. Ήταν καλή η Μικρασιατική εκστρατεία που εξαιτίας της καταστράφηκε ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας και του Πόντου; Είναι καλή η στήριξη κάθε τυχοδιωκτισμού στο όνομα του έθνους; Είναι σωστό το μάθημα της ιστορίας αντί να ασκεί κριτική στη Μικρασιατική εκστρατεία να την παρουσιάζει σαν πολλή σωστή εθνική ενέργεια;
ΥΓ3. Η ιστορία παραμένει επιστήμη ακόμα και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με υπουργό Παιδείας τη Νίκη Κεραμέως. Η προσπάθεια μετατροπής της ιστορίας σε εργαλείο προπαγάνδας δεν γελοιοποιεί την επιστήμη της ιστορίας…
ΥΓ4: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πριν μετατρέψει την Ιστορία από επιστήμη σε όργανο προπαγάνδας ας καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τελικά όχι μόνο δεν έχει σκοπό να καταργήσει αλλά θα στείλει και τα ΜΑΤ και τον στρατό εναντίον όποιου αντιδράσει στην εφαρμογή της.