Δικηγόρος συνελλήφθη γιατί έσβηνε Χρυσαυγίτικο σύνθημα στο Καρπενήσι!

Λίγες ημέρες μετά τον προπηλακισμό του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, των βουλευτών του ΚΚΕ και των αστυνομικών που συνόδευαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα από αξιωματικό των ΜΑΤ, είχαμε νέο κρούσμα στο Καρπενήσι αυτήν την φορά! Η αστυνομία συνέλαβε τον δικηγόρο Τάκη Ζώτο με το αιτιολογικό της πρόκλησης διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο διότι «έσβηνε» με σπρέι συνθήματα της Χρυσής Αυγής.
Ο δικηγόρος έκανε την δουλειά που θα έπρεπε να είχε κάνει ο δήμος του Καρπενησίου. Ο δικηγόρος θεώρησε πρόκληση την ύπαρξη του συνθήματος της Χρυσής Αυγής και προσπάθησε να το σβήσει αλλά προφανώς ενόχλησε την Χωροφυλακή η οποία τον συνέλαβε. Ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά!
Θα καταδικάσει η διοίκηση του δήμου Καρπενησίου την απαράδεκτη ενέργεια της χωροφυλακής; Λογικά θα έπρεπε ήδη να έχει εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης εκτός και αν συμφωνεί με την σύλληψη του δικηγόρου γιατί θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν ο καθένας να σβήνει συνθήματα τα οποία η ίδια αφήνει να κοσμούν την είσοδο της πόλης σε περίοδο μάλιστα που στο Καρπενήσι βρίσκονται χιλιάδες επισκέπτες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια