Μερικά στοιχειά και συμπεράσματα από την επικαιρότητα

Αρκετό καιρό λείπαμε λόγωo υποχρεώσεων για αυτό παραθέτουμε μερικά στοιχειά και συμπεράσματα με την ματιά του Active Citizen Cris: 


  • Από το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών περάσαμε στο "Οι πλειστηριασμοί είναι καλοί όχι μόνο για να έχουμε καλές τράπεζες αλλά και για κοινωνικούς και αναπτυξιακούς λόγους" τάδε έφη το Τσακαλώτο !!!! Μοιάζουν τόσο κοντά αυτές οι απόψεις .... όσο ένα τσιγάρο χρόνος !!!!!  Ειναι αυτό το είδος της αριστεράς που λέγαμε .....Δεν θα ξεχάσω βέβαια εκείνο το τραπέζι στο Σύνταγμα με Τσακαλώτο, Βαρουφάκη, Καζάκη κ.α. μπροστάρηδες στο κίνημα των αγανακτισμένων !!!! Οφείλω να παραδεχτώ οτι ο μεν Καζάκης διαχώρισε τη θέση του αμέσως και ο Βαρουφάκης (θέσεις θολές) μετά την αποπομπή απο την κυβέρνηση,
  • Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από τη Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την αριστερά που μπορει να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά !!!! Άρχισαν τα όργανα ....
  • Με 2,7 δις νέα μέτρα το 2018 (βάσει προυπολογισμού) αποχαιρετούμε τα μνημόνια !!!!  Μα είπα και γω δεν γίνεται το 2018 να μην έχει κάτι. Σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα είχαμε μέτρα από το 2010-2022 πλην του 2018. Τελικά πήρα την απάντηση μεσώ προυπολογισμού.
  • Κάθε 30 χρόνια περίπου αυτη η χώρα θρηνεί δεκάδες νεκρούς απο πλημμύρες - κακοκαιρίες. Στις προηγούμενες θεομηνίες έφταιγαν η άναρχη δόμηση και το μπάζωμα των ρεμάτων... Στην τελευταία θεομηνία έφταιγε η κλιματική αλλαγή.....Διαχρονικές οι ευθύνες και σε όσουν κυβέρνησαν αυτή τη χώρα !!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια