Οι μάρτυρες κατηγορίας της Χρυσής Αυγής δεν κινδυνεύουν…

Μόλις μερικές ημέρες πριν οι Χρυσαυγίτες προβούν στα έκτροπα της διακοπής παρέλασης διότι αριστούχος που κρατούσε την σημαία ήταν Αλβανικής καταγωγής, η εισαγγελέας στην δίκη της Χρυσής Αυγής εισηγήθηκε ότι οι προστατευμένοι μάρτυρες δεν κινδυνεύουν από εκφοβισμό ή εκδίκηση και πρέπει να αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους. Η εισήγηση της εισαγγελέως έγινε μετά από αίτημα της υπεράσπισης των φασιστών για υποχρεωτική αποκάλυψη των στοιχείων των αποκαλούμενων προστατευόμενων μαρτύρων, αλλά ευτυχώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν πρέπει να αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους!
Η εισήγηση της εισαγγελέως για αποκάλυψη των στοιχείων των προστατευμένων μαρτύρων έγινε εν μέσω μιας δίκης με τραμπούκικες επιθέσεις και τραυματισμούς μαρτύρων κατηγορίας από χρυσαυγίτες, λίγο πριν περάσουν την πύλη των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, όπου γινόταν η δίκη, όπως και εν μέσω απειλητικών χειρονομιών και ύβρεων προς μάρτυρες, συγγενείς θυμάτων και δημοσιογράφους. Η πρόταση της εισαγγελέως για αποκάλυψη των στοιχείων των προστατευμένων μαρτύρων έγινε εν μέσω μιας δίκης που οι μάρτυρες που κατέθεταν στο δικαστήριο δήλωναν ότι φοβούνται ακόμα και την ώρα που καταθέτουν.
Η τραμπούκικη επίθεση των Χρυσαυγιτών σε βάρος της μικρής αριστούχου μαθήτριας Αλβανικής καταγωγής και η διακοπή της παρέλασης επιβεβαιώνει ότι κανείς δεν κινδυνεύει από τους Χρυσαυγίτες. Άλλη απόδειξη ότι κανένας δεν κινδυνεύει από τους Χρυσαυγίτες είναι, εκτός από την εισήγηση της εισαγγελέως, το γεγονός ότι η Υπηρεσία Ενημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τον λόγο στον Κασιδιάρη για να κάνει κήρυγμα υπέρ του δικτάτορα Μεταξά, υπέρ του φασισμού και του ρατσισμού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια