Εμπρός της γης οι βαρεμένοι…

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των δημοσιευμάτων για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις οι οποίες από τα πολύ μικρά κόμματα στο μόνο στο οποίο δίνουν το οριακό ποσοστό εισαγωγής στη Βουλή του 3% είναι το κόμμα του Λεβέντη!
Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Λαφαζάνηδες, Ζωίτσες, Ανταρσύες και άλλα αναχώματα μένουν εκτός Βουλής και πολύ καλά κάνουν! Το πρόβλημα είναι ότι δίνεται το ποσοστό του 3% στον Λεβέντη! Για ποιον λόγο;! Γιατί η μόνη του ένσταση στην αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείται είναι το γεγονός ότι δεν βάζουν κι αυτόν στην κυβέρνηση για να εφαρμόσει την ίδια και πιο σκληρή αντιλαϊκή πολιτική;! Για τα όσα χυδαία εξέφρασε από το βήμα της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου αλλαγής ταυτότητας φύλου;! Για το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια που ξεστόμισε κατά την συζήτηση του ίδιου νομοσχεδίου;! Για το ότι κατά την συζήτηση του συμφώνου συμβίωσης κράτησε την ακριβώς αντίθετη στάση κατηγορώντας τότε όσους δεν το ψήφισαν σαν οπισθοδρομικούς;! Τι είναι αυτό που επιβραβεύουν οι ψηφοφόροι στον Λεβέντη;! Την συνέπειά του, τις κατάρες του, τις κωλοτούμπες του που σήμερα παραιτείται και αύριο αλλάζει γνώμη γιατί του το ζήτησαν κάποιοι ιεράρχες;! Ή τελικά στο πρόσωπο του Λεβέντη, αυτοί που τον ψηφίζουν ή εκφράζουν την διάθεση να τον ψηφίσουν βλέπουν τον ίδιο τους τον εαυτό και με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι και οι ίδιοι, παρά το ότι είναι «λεβέντες», μπορεί κάποτε να αναρριχηθούν στην εξουσία;!
Από την άλλη μέχρι τώρα ο λόγος των Λεβέντηδων ήταν ασυνάρτητος! Τώρα τελευταία έγινε και φασιστικός, γιατί όταν λες τους ομοφυλόφιλους αμετανόητα κτήνη, κεντρώος δεν λέγεσαι! Για ποιον λοιπόν λόγο ο Λεβέντης εμφανίζεται από τις δημοσκοπήσεις να μπαίνει στη Βουλή! Δόξα τω Θεώ, που θα έλεγε κι ο Λεβέντης, η Βουλή έχει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και κάμποσους ακόμα φασίστες σε άλλα αστικά κόμματα που παριστάνουν τους δημοκράτες! Τι να τον κάνει τον Λεβέντη;!
Ο Λεβέντης προφανώς είναι το βαρόμετρο των ορίων του αστικού πολιτικού συστήματος στο να ποδοπατάει τον λαό! Ο Λεβέντης και η δυναμική του είναι ένα σοβαρό κριτήριο για τις αντοχές και τις ανοχές του λαού και για την δυνατότητα του συστήματος να τον φορτώνει με νέα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα! Γιατί σε μια κοινωνία που έχει δυναμική ο Λεβέντης προφανώς οι ανοχές της κοινωνίας είναι ακόμα μεγάλες!
Λεβέντες, Κασιδιάρηδες, Ρουβίκωνες, Ζωίτσες είναι η πρόταση του συστήματος για να εκτονώνεται το καζάνι του συστήματος που βράζει κι αν δεν βρει βαλβίδες εκτόνωσης θα τιναχτεί στον αέρα! Στο χέρι του λαού είναι να μην ενισχύσει τις βαλβίδες εκτόνωσης και να μην αφήσει άλλο το σύστημα να βρίσκει τρόπο να εκτονώνει την λαϊκή δυσαρέσκεια, χωρίς αυτό να κινδυνεύσει καθόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια