Τέρατα έπνιξαν μία σκυλίτσα στη θάλασσα!


Ανθρωπόμορφα τέρατα καταδίωξαν και έπνιξαν μία μικρή σκυλίτσα! Η σκυλίτσα εγκατέλειψε το σπίτι της καταδιωκόμενη από διάφορα τέρατα που θέλουν να λέγονται άνθρωποι! Η σκυλίτσα κατά την καταδίωξή της έφτασε στη θάλασσα! Μη μπορώντας να γυρίσει πίσω, γιατί τα τέρατα θα την σκότωναν, έπεσε στη θάλασσα στην οποίαν πνίγηκε!
Δυστυχώς το περιστατικό που συνέβη πριν λίγες ημέρες δεν πήρε διαστάσεις, δεν προβλήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ούτε αναπαράχθηκε από τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης! Εάν στ’ αλήθεια η μικρή ήταν σκυλίτσα θα είχε ξεσηκωθεί σάλος! Θα κραύγαζαν οι πάντες για τους παλιανθρώπους που έπνιξαν τη σκυλίτσα και κάποιοι πολύ θερμόαιμοι θα ζητούσαν τα κεφάλια των τεράτων επί πίνακι!
Η μικρή όμως δεν ήταν σκυλίτσα! Ήταν ένα εννιάχρονο προσφυγόπουλο που έφυγε κυνηγημένο από την πατρίδα του για να πνιγεί στα νερά του Αιγαίου κι έτσι η είδηση δεν έκανε τον γύρο των Μέσων Μαζική Ενημέρωσης και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης!
Οι ημέρες της συγκίνησης για τον πνιγμένο μικρούλη Αϊλάν πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα τα μικρά προσφυγόπουλα πνίγονται στο Αιγαίο χωρίς να ακουστεί το παραμικρό! Τώρα τα μικρά προσφυγόπουλα πνίγονται στο Αιγαίο από την αντιμεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να τα δει γιατί κρύβονται από τον κουρνιαχτό του διαχωρισμού του «βιολογικού» από το «κοινωνικό» φύλλο, της ρουλέτας του Καμμένου, της νομιμοποίησης της φαρμακευτικής κάνναβης! Μικρά προσφυγόπουλα δολοφονούνται στο Αιγαίο χωρίς η δολοφονία τους να τύχει της προβολής της δολοφονίας ενός σκυλιού, ενός γατιού ή ενός ποντικού! Γιατί οι πρόσφυγες και τα προσφυγόπουλα δεν πνίγονται! Δολοφονούνται από τους ιμπεριαλιστές που βομβαρδίζουν τον τόπο τους για να κλέψουν τον πλούτο τους, δολοφονούνται από τους ιμπεριαλιστές που τους αναγκάζουν να ξεσπιτωθούν και να πέσουν στα παγωμένα νερά ποταμών, λιμνών και θαλασσών!
Οι τύποι που εξελέγησαν ως αριστεροί για να δώσουν χαρτιά στους πρόσφυγες προκειμένου εκείνοι να πάνε σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλουν, όχι μόνο έχουν εγκλωβίσει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα αλλά με την αντιμεταναστευτική πολιτική που ασκούν συνεχίζουν να τους πνίγουν στο Αιγαίο χωρίς να ξεσηκώνεται θύελλα διαμαρτυριών!
Πού ν’ ακουστεί όμως κουβέντα για τα πνιγμένα προσφυγόπουλα! Καλύπτεται από τις αποπροσανατολιστικές και από τις αντιλαϊκές κραυγές των Συριζαίων οι οποίοι εξελέγησαν για να σώσουν εκτός από τους Έλληνες και τους πρόσφυγες! Που θα πάει όμως… θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια