Αποχώρησε γιατί δεν είναι όσο Ναζιστική θα έπρεπε;!

Ο Νίκος Μίχος «ανεξαρτητοποιήθηκε» από την Χρυσή Αυγή κατηγορώντας πως «δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλληθωρίζοντες, καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής».
Ας μας συμπαθάει ο εθνικιστής Νίκος Μίχος αλλά δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε γιατί φεύγει από την Χρυσή Αυγή! Θα μας ήταν λίγο πιο εύκολο να καταλάβουμε τι θέλει να πει εάν τα Ελληνικά του ήταν τόσο βαρβάτα όσο και ο εθνικισμός του! Δυστυχώς όμως γενικώς τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής δυσκολεύονται να μας δώσουν να καταλάβουμε τι εννοούν όταν μιλάνε! Όταν πάλι χρησιμοποιούν γροθιές, ρόπαλα, μαχαίρια είναι απολύτως κατανοητοί! Ίσως εάν είχαν μπροστά τους πάγκους μικροπωλητών αλλοδαπών ή ανύμπορους μετανάστες να μας έδειχναν απάνω τους ξεκάθαρα αυτό που θέλουν να μας πουν.
Τελικά τι θέλει να πει ο Νίκος Μίχος;! Φεύγει από την Χρυσή Αυγή γιατί δεν είναι τόσο Ναζιστική όσο θα έπρεπε;! Αν ήθελε να μας πει κάτι τέτοιο γιατί να μας παιδεύει μπερδεύοντας την καθαρεύουσα με την αργκό στη φράση  «δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλληθωρίζοντες, καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής». Ας έλεγε αυτό που αισθανόταν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια