Άλλο να χορεύεις για έναν εφοπλιστή και άλλο να χορεύεις για όλους τους εφοπλιστές!

Αθλιότητες! Ο άνθρωπος δεν χόρευε στον χορό συγκεκριμένου εφοπλιστή! Ο άνθρωπος χόρευε στον χορό όλων των εφοπλιστών ή των επιχειρηματιών της ναυπηγικής ή τέλος πάντων σ’ έναν χορό που παραβρίσκονταν πολλοί και διάφοροι!
Φοβερό! Ένας αριστερός κολοχτυπιέται στον χορό των εφοπλιστών ή των βιομηχάνων ή των επιχειρηματιών της ναυπηγικής και αυτό παρουσιάζεται από τον αρχηγό του ως απολύτως φυσιολογικό! Πρόβλημα θα υπήρχε, κατά τον αριστερό ηγέτη, εάν ο παρατρεχάμενός του κολοχτυπιόταν στον χορό συγκεκριμένου εφοπλιστή! Γιατί βρε αδερφέ όπως και να το κάνεις στην περίπτωση που κολοχτυπιόταν στον χορό συγκεκριμένου εφοπλιστή τότε θα υπήρχε αθέμιτος ανταγωνισμός αφού θα υπήρχαν υπόνοιες ότι ευνοεί τον συγκεκριμένο εφοπλιστή έναντι των υπολοίπων εφοπλιστών! Στον συγκεκριμένο χορό η μόνη σχέση του χοροπηδούντα με τον εφοπλιστή ήταν ότι γειτνίαζαν τα τραπέζια τους!
Αυτό που δεν μας είπε ο αρχηγός του χοροπηδούντος αριστερού στις επιχειρηματικές γιορτές είναι εάν το που ακριβώς χοροπηδούσε ο παρατρεχάμενός του παίζει κάποιον ρόλο στην αύξηση ή στη μείωση της μόλυνσης του Σαρωνικού που προκλήθηκε από την βύθιση του σαπιοκάραβου που κυκλοφορούσε με χαρτιά που τα χορήγησαν οι υπηρεσίες του χοροπηδούντα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια