Επιχειρηματική ευκαιρία με δημιουργία πορνοκάναλου στο διαδίκτυο!

Γνωστό τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας διαφήμιζε χθες μία Αγγλίδα πορνοστάρ η οποίο εισήχθη στο πανεπιστήμιο της Νομικής αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν είχε προοπτική να πλουτίσει από το επάγγελμα της δικηγόρου! Η κοπέλα αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ και τώρα στα είκοσι δύο της χρόνια είναι πάμπλουτη αφού μπορεί και κερδίζει τεράστια ποσά από την εκπόρνευσή της!
Η κοπελίτσα μάλιστα έκανε άλμα στην ποιότητα και δεν περιορίστηκε σε φωτογραφήσεις και τσόντες! Έφτιαξε κανάλι στο διαδίκτυο στο οποίο «μαλαπερδίζει» σε ζωντανή μετάδοση με όσους γουστάρουν να «καυλαντίσουν» μαζί της έναντι αδράς αμοιβής!
Οι γονείς της κοπελίτσας είναι πολύ χαρούμενοι για την εκπόρνευση της κόρης τους αφού η εκπόρνευση αποδίδει τεράστια ποσά! Υποθέτουμε ότι θα μοιράζουν και διαφημιστικές καρτούλες του διαδικτυακού πορνοκάναλου της κόρης τους σε φίλους και γνωστούς για να επικοινωνήσουν κι εκείνοι ξεβράκωτοι με την ξεβράκωτη κόρη τους και να χαριεντιστούν διαδικτυακώς μαζί της!
Ανεργία που μαστίζει την νεολαία και βλακείες! Τα εργατικά παιδιά βρίσκουν δουλειά! Φτιάξε κι εσύ ένα διαδικτυακό πορνοκάναλο! Βγάλε το βρακί σου διαδικτυακά ή ζωντανά αρκεί να πληρώνεσαι καλά! Εκπορνεύσου όχι για να ζήσεις απλά, αλλά για να ζήσεις αυτοκρατορικά! Φοβερούς δρόμους άνοιξε στην σκέψη της νεολαίας το τηλεοπτικό κανάλι που διαφήμιζε χθες την Αγγλίδα πουτ@ν@ που πλούτισε από την πουτ@νι@!
Στον επόμενο τόνο το τηλεοπτικό κανάλι θα καλεί την νεολαία να ανοίξει μπουρδέλα και να εργαστεί σ’ αυτά! Είναι κι αυτή μια φοβερή μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία!
Ναρκωτικά, πορνεία και κάθε είδους βρωμιά είναι η συμβουλή του συστήματος στην νεολαία! Προτείνουν στην νεολαία τον αργό θάνατο! Την οδηγούν στην βρωμιά για να ξεχάσει ότι ο κόσμος όλος της ανήκει!
«Πνιχτές ανάσες και βρισιές,
βαμμένα χείλια παγωμένα στις γωνιές.
Κι είναι θάνατος αργός
του πεζοδρόμιου ο νόμος ο σκληρός.»
Βρωμιά και θάνατο προτείνει στην νεολαία το σύστημα και η νεολαία πρέπει να τους χτυπήσει στα μούτρα την πρότασή τους! Πουτ@νες και χασικλίδες να γίνουν αυτοί και τα χαμένα κορμιά που τους έφτιαξαν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια